Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 éves vagyok, még szűz. Van...

15 éves vagyok, még szűz. Van egy 18 éves barátom. Amikor együtt vagyunk úgy érzem akarom, de még félek. Ő akarja, de már fél éve hogy vár rám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2008. márc. 5. 16:40
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Szia! Ha igazán szeret, akkor tud várni, az ő kedvéért ne tedd meg, csak ha már te is teljesen biztos vagy benne hogy szeretnéd. Egyébként a fél év nem olyan sok, tudom manapság már az a divat hogy 2 hónap után megtörténik az aktus, de szerintem ennek nem kellene így lennie. A párom annakidején rám is több mint félévet várt.
2008. márc. 5. 16:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

jó kérdés.

Azt szokták mondani, ha tényleg szeret, akkor megvár. Amire azt lehet mondani, hogy ha tényleg szereted megteszed neki. Igaza meg egyiknek sincsen.

Azon gondolkodj inkább, hogy mitől félsz. Jogos-e a félelmed?

Ez egy nagy lépés, egy új világ kapuja, és csak egyszer van első alkalom. Kincset ér és nem szabad eltékozolni. De mint a legtöbb kincs, ez is valójában értéktelen. Őrizgeted, vigyázol rá, talán még irigyelnek is érte, de igazi értéke csak attól lesz, ha megajándékozol vele valakit.

Csak te tudhatod, hogy érdemes-e rá és, hogy mikor érdemes rá...

2008. márc. 5. 17:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha még nem vagy rá felkészülve akkor ne tedd meg,nem vagytok semmiről lekésve.
2008. márc. 5. 23:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Tisztára, mint az én esetem, nekem is 18 éves és én is 15 vagyok!:) Még mi se tettük meg, de ha nem vagy rá felkészült még várjatok, ha szeret akkor tud tovább várni. Ha majd tényleg eljön az ideje sztem érzed h na most teszem meg.:) Mi lassan megfogjuk, mert sokszor érzem, amikor vele vagyok. pusy
2008. márc. 5. 23:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget :) De még annyit fűznék hozzá, hogy néha úgy érzem elég érett vagyok rá, néha meg úgy érzem hogy egyáltalán nem. De szeretem a barátomat, nagyon. Majd kiderül mi lesz. Köszi szépen :) Puszi**
2008. márc. 6. 15:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Amíg kétségeid vanna, ne tedd meg, mert megbánhatod.

Ha szeret, kitart meletted és megérti, hogy még nem vagykész. A lényeg, hogy teljes magad add oda, ha itt az ideje, de előtte úgyis csak gátlásos, szorongós lennél, és ezért lehet nem is sikerül. Addig pettingeljetek sokat, azt lehet.-)

2008. márc. 6. 15:29
 7/7 anonim ***** válasza:
ha a baratod szeret akko meg tudvarni egy kicsit aprilis 25-en lex egy eve hogy a baratnomel vok es meg nem fekudtem le vele kituztuk h miko tortenik meg ti is mondjatok egy ido pontot pl:miko egy evesek lextek ha igazan szeret var anyit mint en
2008. márc. 18. 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!