Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van egy fiú, aki biztosan...

Van egy fiú, aki biztosan tudja? (folytatás)

Figyelt kérdés
biztosan tudja h szűz vagyok. ez mennyiben fogja megváltoztatni a hozzáállását hozzám?
2011. aug. 12. 17:07
1 2
 11/13 Ixdecske ***** válasza:
attól függ milyen nekem a barátom azt mondta hogy ritka kincset talált emiatt. de van aki nyűgnek tartja van aki semlegesen van vele
2011. aug. 12. 19:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Na jó én normálisan válaszolok. Szerintem nem fog változni semmi, max az lesz, hogy azt akarja te légy neki az első. ha 14 vagy akkor várj egy kicsit még mert lehet megbánod. Ha én járok egy sráccal akkor előtte és közben kapcsolatok révén kérdezősködök. Am én is szűz vagyok és nem érdekel mit gondolnak mások. manapság ciki szűznek lenni de ez szánalmas...

Egy normális válaszoló

2011. aug. 13. 01:32
 13/13 kittip válasza:

Ha nem csak futó kalandot szeretne veled, akkor semmiképp nem fog másképp nézni rád. Tapasztalatból mondom neked.

Én is szűz voltam, és a barátom türelmesen várt rám, hogy készen álljak az elsőre. Soha nem volt tolakodó, nem siettetett engem. Tudtam, hogy komolyan gondolja. Azóta ő a férjem... :)

2011. aug. 13. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!