Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A lúzer, kiközösített srácokat...

A lúzer, kiközösített srácokat miért szívatják azzal, hogy szerezzen barátnőt, amikor mindenki tudja, hogy ez nekik majdhogynem lehetetlen?!

Figyelt kérdés
Miért nem inkább az egyedüllét "szépségeire" hívjátok fel a magányos farkasok figyelmét, miért kell hülyíteni őket azzal, hogy nekik is lesz párjuk, amikor ez úgyse igaz?
2011. aug. 11. 13:48
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:

Jonagy f***t lehetetlen.....és ha ronda vagy akkor is le lehet sz**ni.Én kint lakok Zircen és osztályszégyene kis csicska lúzer vagyok még is van egy rohadt jó csajom,b***meg sztem csak modor kell hozzá és megtalálod a legnormálisabb legszebb csajt aki neked kell

15/F

2011. aug. 12. 09:59
 22/56 anonim ***** válasza:
0%

Utso válaszolo vagyok

Ha meg nincs modorod és félsz kiállni a csajért akkor csokoltatlak a galambokkal mert akkor agyilag is lúzer vagy, inkább fogadd el hogy lúzer vagy....lúzer akinek van modora és képes kiállni a barátaiért figy hidd el nekem se volt könnyü 124,53kilómmal csajt keresnem de nincs is sok pénzem de mégis voilá mégis az osztályom legjobb csaja az enyém páá

2011. aug. 12. 10:03
 23/56 anonim ***** válasza:
Te nem lúzer vagy,hanem egy beképzelt pö.cs,kedves utolsó.Pápá
2011. aug. 12. 10:39
 24/56 anonim ***** válasza:
88%
Mert f@szagyereknek érzik magukat, hogy összejöttek egy csajjal és egyből menőzni kell, hogy mekkora arcok. De az ilyeneknek általában kicsi a szerszámuk, gyorstüzelők vagy egyébb komplexusuk van és úgy kompenzálják a férfiasságukat, hogy megpróbálnak többnek tűnni másoknál és ennek a legegyszerűbb módja, hogy lenéznek másokat. Nem kell az ilyenekkel foglalkozni, amelyik kutya ugat, az nem harap.
2011. aug. 12. 16:44
 25/56 walk w1th mee ***** válasza:
0%
Nyugi egy szaros kocka vagy,nem lesz nőd:D szűz maradsz.
2011. aug. 23. 19:31
 26/56 walk w1th mee ***** válasza:
0%
Én hála a jóistennek nem vagyok ronda..és a lúzerség ellen tennem sem kell^^mer úgy viselkedem
2011. aug. 23. 19:33
 27/56 anonim ***** válasza:

"keménykednek a kis suhanc pulyák egymásnak" cimü rovat zajlik éppen..

engem egy utálatos, rhhadék, szemét, ronda, sovány, alacsony luzernek tartott mindenki és tart mai napig mégis lett egy szép barátnöm 21 éves koromra, már majdnem egy éve együtt vagyok vele.Nem egy álom kapcsolat, de legalább van.22évesen még a 16 éves rbbiknek sem kellek. Nem táncol velem senki, nem is néznek rám. 2 mondat után fogják a fejüket a lányok, ha hozzájuk szolok. Évekig azt mondták nekem, hogy SOSEM lesz barátnöm. Erre jelenleg a haverjaim közül csak nekem van. És persze az ismeröseim is alig hitték el. Akikkel meg beszélek pár szot, és kiderül, hogy van barátnöm, akkor azt gondolják, hogy hazudok és méginkább sunyinak gondolnak.

2011. aug. 23. 19:44
 28/56 walk w1th mee ***** válasza:
utolsot azért sajnálom,és tisztelet hogy tett ellene!:)
2011. aug. 23. 19:47
 29/56 anonim ***** válasza:

jártam 1,5 évig pszichologushoz

ö tanácsára mentem fel társkeresöre, ott lett ez a barátnöm

amugy viszont csak kb fél évre tett rendbe a kapcsolat és a sex, mostmár megint romokban vagyok.

2011. aug. 23. 19:51
 30/56 anonim ***** válasza:
19:44 és 19:51 es voltam
2011. aug. 23. 19:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!