Hogy cserkésszem be?
Figyelt kérdés
van egy lány barátom.. én fiú vagyok.. és ugynézki hogy jövöhéten egy buli miatt együttalszunk.. de csak barátok vagyunk:S hogy "dughatnám" meg? hogy kezdjem el? hogy vezessem rá? hogy kezdjek egy barátnál?:D2011. aug. 10. 22:48
2/8 anonim válasza:
Vess be könnygázt, majd mondd meg neki, hogy te tudsz neki adni ellencseppet.
3/8 A kérdező kommentje:
ilyen fa$zopó válaszokon kívül valami?
2011. aug. 10. 23:18
4/8 anonim válasza:
Szerintem,h veled alszik,próbáld meg,megfogni a kezét,hozzásimúlni,hátha veszi a lapot,és említsd meg h milyem jó,h most 2,együtt vagytok
Különben tetszik is,v csak sexelni akarsz vele?
5/8 anonim válasza:
én 1 üveg abszintet ajánlok alapozásnak :D (nála) és ha nem jött be akkor még egy üveg páleszt :D
6/8 compactegon válasza:
megéri elb@szni a barátságot egyébként? mert akkor nem lehet egy nagy barátság :)
7/8 A kérdező kommentje:
év elején majdnem összejöttünk... csak lett csajom neki meg pasija... és igy barátok maradtunk...
2011. aug. 11. 20:32
8/8 anonim válasza:
mondjad neki: szétbaszlak mint gránát a fabódét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!