Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan cserkésszem be?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy fiú aki egy évvel idősebb mint én ismerem és ő is engem, szoktunk beszélgetni néha, egy suliba járunk, sőt egy faluban is lakunk, és nagyon tetszik. Barátnője sincsen, csak egy baj van nem tudom hogyan tudnám becserkészni..szerintem sok közös van bennünk és eltudnám képzelni hogy ő legyen a pasim. Egyik nap megdicsérte a ruhámat hogy milyen elegáns vagyok :) ezek szerint lehet bejövök neki? egyik nap a buszon együtt mentünk haza és megkérdezte hogy kérem-e az egyik fülhallgatóját természetesen igent mondtam :$ mindig mosolyog és aranyosan köszön amikor meglát. szeretnék tőle többet csak nem tudom hogy mondjam meg neki, mert nem akarok egyből rányomulni. szívesen elmennék vele sétálni, vagy moziba, mekibe. légyszi segitsetek!!!2010. márc. 7. 21:18
1/2 anonim válasza:
Odamenni hozzá és beszélgetni már luxus vagy már ezt is az internettől várod?
2/2 anonim válasza:
zenehallgatásnál bújj oda hozzá...
De persze lehet, hogy meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!