Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan cserkésszem be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan cserkésszem be a visszahúzódó lányt aki jön hozzánk?

Figyelt kérdés
2 hét múlva jön hozzánk egy család vendégségbe, itt lesznek egy hétig, van két lányuk, az egyik egy ronda csaj, a másik pedig szép és nekem bejön, de alig beszél, meg félénk és szégyenlős, de nekem nagyon bejön, szeretnék vele összejönni de nem tudom hogyan, nem lesz könnyű dolgom mivel ilyen visszafogott, ráadásul a testvérével folyton együtt vannak, nehezítő tényező, úgy gondoltam, hogy elkülönítem a lányt valahogy, beszélgetek vele, megfogom a kezét, és ha hagyja megcsókolom, szerintetek jó taktika?Vagy hogyan csináljam?És hogy rázzam le a testvérét?
2011. júl. 29. 01:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy és a csaj hány éves?
2011. júl. 29. 01:17
 2/12 A kérdező kommentje:
21 vagyok, a csaj vagy 21 vagy 22, nem tudom pontosan.
2011. júl. 29. 01:18
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ügyesen! Vedd elő a faszodat! .... :D
2011. júl. 29. 01:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Véleményem szerint, ne különítsd el a tesójátol, mert rosszul is elsülhet. Inkább szervezz 4es programot, keress vmi pasit a csunyábbiknak. Aztán a programon már félrevonulhattok a szépséggel :)
2011. júl. 29. 01:21
 5/12 A kérdező kommentje:

01:18

nagyon vicces:D persze és akkor majd én leszek a perverz állat midnenki előtt kösz nem, majd előveszem ha arra kerül a sor, bár még tuti hogy szűz, szóval nem elsz itt szex, összejönni akarok vele.Csak komoly válaszokat!

2011. júl. 29. 01:21
 6/12 anonim ***** válasza:
76%

01.18 LOL XD

A kérdezőnek: khmm sztem 21-22 évesen nem szűz szóval próbálj vele kicsit elvonulni aztán beszélgetni. Próbáld úgy alakítani a beszélgetést, hogy a hobbijáról, érdeklődési köréről beszéljen, szóval érezze, hogy hazai terepen van. Utána meg már benne van a "lendület' a beszélgetésbe, szóval kötetlenül beszélgethettek bármiről. Am próbálj majd közbe vmi testi kontaktust becsempészni.

2011. júl. 29. 01:22
 7/12 A kérdező kommentje:

Ismerem a lányt, biztosan szűz még, nagyon szép ezért senki nem meri megközelíteni, de majd én!:D

És eddig nem is volt barátja, meg visszahúzódó tehát semmi jelt nem is ad senkinek ha tetszik neki, meg nem megy sehová, csak suli ahol lányok vannak csak aztán haza.

Úgyhogy ha bepróbálkozok nála gondolom nem lesz ellenére:D

2011. júl. 29. 01:42
 8/12 anonim ***** válasza:

LOL

Te is szűz lehetsz. :)

Már előre borítékolom, hogy el fogod ba.szni! :D

2011. júl. 29. 02:10
 9/12 A kérdező kommentje:

rendes vagy:D

Már miért b*sznám el? nem el, hanem meg:D

2011. júl. 29. 02:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Lehet leszbikus a csaj!:)
2011. júl. 29. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!