Mit kéne tennem? Feküdjek le vele? (lent)
A pasim már nagyon leszeretne feküdni velem, de én még nem szeretném, főleg hogy még csak 15 éves vagyok, mit mondjak neki? nem akarom megbántani...és elveszíteni se szeretném
vagy még is feküdjek le vele?
OFF:
22:59.
jézusom.
csak az anyám hív és a főnököm hív Robikámnak ez annyira jól és bensőségesen hatott rám hogy megyek és vagyis nem megyek inkább nem is tudom...jól esett köszi szépen.
szerintem mindenképpen várj vele, addig amíg legalább 1 évet jártok. addig persze mást is csinálhattok, de szerintem ezt nem jó elkapkodni. 16 éves korban végülis szerintem már nem korai elveszíteni, de ha úgy vagy vele, az sem ciki, ha vársz még pár évet.
ha a barátod szeret, akkor meg kell hogy értse. ez szerintem elég komoly dolog. ha mégsem értené meg, akkor legalább tudod, hogy jól döntöttél ,hiszen az ilyen pasi sokszor csak kihasználja.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!