Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit kéne tennem? Feküdjek le...

Mit kéne tennem? Feküdjek le vele? (lent)

Figyelt kérdés

A pasim már nagyon leszeretne feküdni velem, de én még nem szeretném, főleg hogy még csak 15 éves vagyok, mit mondjak neki? nem akarom megbántani...és elveszíteni se szeretném

vagy még is feküdjek le vele?

2011. aug. 6. 22:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
27%
Ha nem állsz készen a nemi kapcsolatra,akkor minek neked pasi? Majd járogass akkor,ha már felkészültél rá,ugyanis egy kapcsolatba ez is bele tartozik...
2011. aug. 6. 22:24
 12/29 anonim válasza:
15 éves vagy, 3-4 hónapja vagy együtt egy sráccal. Gondolkozz.
2011. aug. 6. 22:32
 13/29 anonim válasza:
0%
egyértelműen igen!
2011. aug. 6. 22:34
 14/29 A kérdező kommentje:

Robi 1992

miért kell beszólnod?

ha ilyen bunkó vagy akkor inkább tarsd meg a véleményedet magadnak...

2011. aug. 6. 22:40
 15/29 anonim ***** válasza:

Robi 1992:

Köszönjük Emese!

Trágár, ordibáló, primitív és a helyesírást semmibe vevő hozzászólásoddal sikerült ismét egy IQ betyár faszt megismernünk személyedben!

2011. aug. 6. 22:41
 16/29 anonim válasza:
12%
Én azon az állásponton vagyok, hogy jobb minél hamarabb túllenni rajta. Mert elképzelhető hogy nemsokára szakítotok, és hamar túlteszed rajta magad. Viszont a következő barátod lehet hogy életed szerelme lesz, és akkor nem kell azon görcsölj hogy "jaj vajon elég jó leszek-e?". Remélem senki sem értett félre, főleg te nem :) Egyszóval én azt mondom, mindent bele, inkább most mint később!
2011. aug. 6. 22:51
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
úristen utolsó... nyiss szerintem ribanccc képzőt.
2011. aug. 6. 22:53
 18/29 anonim ***** válasza:
0%

irtam 1 másik kommentet is csak azt törölték.Az sokkal de sokkal nyersebb volt.

Én nem szólok be senkinek ááá mind1 lényegtelen....

2011. aug. 6. 22:56
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Robikám, te egy oltári nagy bunkó paraszt vagy! :) Mondjuk nyugi, nálam nem nagyobb :D
2011. aug. 6. 22:59
 20/29 anonim ***** válasza:
Azon gondolkodom, hogy egyesek azért írnak olyat, hogy tedd meg mert magára gondolna? Vagyis van barátnője aki szintén 15 és abban reménykedik, hogy a barátnője van itt és akkor biztatja? Ez szánalmas lenne:S
2011. aug. 6. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!