Hogyan kérjem meg, hogy tanítson be?
Ha nem lenne belőle semmiféleképp gáz akkor már rég léptem volna.De hogy így ismerik anyumat,az azért nem olyan jó :)
Mert lehet hogy ha megkérdezem és nemet mondanak akkor lesznek olyan gcik hogy elmondják anyumnak...vagy esetleg elterjed aztán meg égek mint a rejsztág...de ha összejönne,az lenne a legjobb ... azért ezt nem kockáztatom meg.Anyukámat szeretem a legjobban,nem akarom hogy csalódjon bennem.
én azt mondom várj míg nagykorú leszel, és vegyél egy öregedő ribancot pár órára.
Megjegyzem a kur.vázás eléggé lealacsonyítja az embert, és szerintem nincs is benne olyan élvezet mint egy "természetes" úton összejött partyban. De tűzoltásnak jó lehet..
És én sem ajánlom, hogy a mama barátnőivel kezdj. Házi nyúlra nem lövünk. Eléggé közhelyes, de nem véletlenül emlegetik annyit..
Csak ésszel ;) sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!