Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek ha 37 éves szűz...

Mit tegyek ha 37 éves szűz vagyok és még nem volt senkim?

Figyelt kérdés
Sokszor arra várok, hogy egy jó csaj leszólítson az utcán, vagy ismerkedni akarjon velem, de soha nem történik semmi. Egyszerű, unalmas életem van. Hogyan tudnék rajta változtatni?
2011. aug. 6. 14:27
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Előző, az a baj, h ha a kérdező 37 évesen még szűz, akkor biztos h nem néz ki jól, márpedig társkeresőn ha a lánynak nem tetszik a kép, akkor válaszra se méltatja a srácot.
2011. aug. 7. 11:20
 22/30 anonim ***** válasza:
persze, ez így vaaan:) de ezt csak a kérdező tudja, hogy ő milyen! ha csúnya lenne tényleg, tuti ideírta volna kifogásnak. szóval én nem hiszem:) bár lehet, látnunk kellene egy képet róla.
2011. aug. 7. 12:52
 23/30 anonim ***** válasza:
29%
Aki nem csúnya, és férfi, az még 20 éves kora előtt elveszti a szüzességét, már ha akarja.
2011. aug. 7. 13:20
 24/30 kriszesz91 ***** válasza:
Én helyes vagyok,(nem akarok nagyképű lenni, de annak tartom magam, és mondja is mindenki)még is lassan 20 éves leszek, és sosem volt barátnőm sem.... de még "csak" 20 leszek úgyhogy ráérek:D addig a kondizásban lelem örömöm.
2011. aug. 7. 18:58
 25/30 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem az számít h te helyesnek tartod-e magad, hanem h a lányok annak tartanak-e ;)
2011. aug. 7. 19:09
 26/30 anonim válasza:
70%
Hasonló cipőben járok, mint 37 éves "kollégám", azzal a különbséggel, hogy 33éves férfi vok. Extrém túlsújos vagyok, (190cm, 159kg), és paranoia miatt vok leszázalékolva. A csajok le sem bagóznak, látják a képem a társkeresőben, és már kattintanak is tovább. Persze lehetne írni, hogy fogyjak le, stb, de egyszerűen képtelen vagyok betartani a diétámat (pedig be kellene, mert cukros is vok). A pszichiáterem szerint az a baj, hogy nekem a legnagyobb örömöt az evés jelenti. Az az igazság, hogy már feladtam, kétnaponta kiverem a lompost, elszívok egy jó cigit és már boldog is vagyok, a mai lányok meg, akiket csak a pénz meg a jó külső, a jó duma érdekel, DÖGÖLJENEK MEG MIND!
2011. aug. 8. 09:04
 27/30 Segítségvok=) válasza:
37%

Legyél szép ne legyél büdös moss fogat mosd ki a punid borotváld le a hónaljad és menj el disco-ba..

persze nem biztos h beválik..

2011. aug. 8. 14:28
 28/30 anonim válasza:
35%
Szépen elmégy egy q rvához fizetsz és hajrááá!! De ne ilyen útszélihez, teli a net lakással rendelkező csinos erotikus kisvállalkozókkal! El is mondhatod neki ,hogy mi a szitu. Ha meg azzal jössz ,hogy pénzt te nem akarsz ezért adni,akkor mégsem akkora probléma neked ez a szüzesség ,maradj is így! Aztán nagy dologra ne számíts ,nem fog megváltozni utána a világ!
2011. aug. 11. 18:04
 29/30 anonim válasza:
0%
Jezuuuus visszatert! :)
2011. aug. 12. 14:59
 30/30 anonim ***** válasza:
19:15 te egy paraszt s*ggfej vagy! neked tanácsolt már valaki ilyet? szerintem rohadtul szarul esett, ha igen, ha meg nem, akkor ne magyarázz másnak be ilyet!
2011. aug. 16. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!