Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek ha 37 éves szűz...

Mit tegyek ha 37 éves szűz vagyok és még nem volt senkim?

Figyelt kérdés
Sokszor arra várok, hogy egy jó csaj leszólítson az utcán, vagy ismerkedni akarjon velem, de soha nem történik semmi. Egyszerű, unalmas életem van. Hogyan tudnék rajta változtatni?
2011. aug. 6. 14:27
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj magadból nőt mert nekik szokás az udvarlás :)
2011. aug. 6. 15:19
 12/30 anonim ***** válasza:
Manapság összefutni nehéz bármilyen korban alkalmas kapcsolatra csak így cik-cok, bár a vallásosak vagy éppen szektások betudnak találni, a vallással nincs semmi baj én is az vagyok, bár én nem az hogy nem vagyok követője, én a buddhizmusban tudtam elmélyülni és most erről csak olvasol kiröhögöd de ha megpróbálod befosol olyan-jó.
2011. aug. 6. 15:51
 13/30 anonim ***** válasza:

Erre nagyon jó megoldás az internet.

Felnőtt ember vagy, ha összeismerkedsz a neten egy nővel akkor simán el tudsz hozzá menni még ha 100km-re is lakik, mivel nem függsz senkitől.

Rengeteg társkereső van, kicsit próbálkozni kell, írogass a nőknek, ne várd hogy ők keressenek.

2011. aug. 6. 16:10
 14/30 anonim ***** válasza:

Én meg arra várok,hogy egy pasi odajöjjön hozzám ismerkedni :D de nem jön! járok mindenfelé,szórakozóhelyekre de semmi.(bár nekem voltak pár komoly és rövidebb kapcsolataim is,és szűz se vagyok már rég).De tényleg iszonyú nehéz az ismerkedés.

Én a kérdezőnek szintén a netes ismerkedést javasolnám!Társkereső,fénykép,ha jólszituált vagy,van munkád sbt,akkor simán van esélyed!

2011. aug. 6. 16:31
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Értelmes, okos fickónak tűnsz - csak az önbizalmaddal van a baj a nők felé nézve. Biztos vagyok benne, hogy csúnya sem vagy - mert akkor ideírtad volna kifogásnak. Ne higgy azoknak a dumáknak, hogy "szánalmas vagy", mert valami kimaradt az életedből. Az tuti, hogy itt csak te tudsz változtatni. Tudod mit? Fogd fel bátorságpróbának. Menj oda egy bárban vagy akárhol egy nem túlságosan szép, de semmiképp sem csúnya csajhoz, szólítsd le, és kész. Ha kialakul valami, akkor csak sodródj az árral. NE-FÉLJ!!!! Semmiképpen sem. Csajok nem fognak leszólítani. Nem azért, mert veled van a baj, hanem pont azért, mert te vagy a pasi. Rengeteg 30-40 év közti szűz férfi jár hozzám, egy pszichológiai rendelőbe. Csakhogy ők nem beszélnek így, és nem látják be a hibát, ahogyan te is. Kérlek, hogy hagyd, hogy a bátorság beléd férkőzzön egy szórakozóhelyen, egy informatikai boltban, kávézóban, strandon, akárhol, egy átlagos lány közelében. Kicsit törődj magaddal. Keresd a családod társaságát, próbálj sikereket begyűjteni az emberek közt, hogy javuljon az önbizalmad. Még igazán nincs késő változtatnod. SOK SIKERT!
2011. aug. 6. 18:30
 16/30 anonim ***** válasza:
0%
Nah jól va ne kamuzz már !! Úristen ekkora kamu kérdést ... Legalább bele is élted magad mikor írtad a kérdést ???
2011. aug. 6. 19:29
 17/30 anonim ***** válasza:
89%

Sajnálom hogy offot írok.. De az ilyen" szánalmas vagy, meg kamu kérdés"ek jellegű hozzászólásoktól eldobom az agyam.

Ti még is mit képzeltek magatokról? Ide jött egy ember, NORMÁLIS kérdéssel, és ilyen bunkón, undorítoan válaszoltok. grat.

2011. aug. 6. 19:37
 18/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat. Megpróbálok talán kicsit bátrabb lenni. Végülis egy próbát megér. Maximum vissza utasítanak. :(
2011. aug. 6. 19:47
 19/30 anonim ***** válasza:
70%
nekem bejönnek a 37 éves szüzek.......
2011. aug. 6. 23:06
 20/30 anonim ***** válasza:

19:37-el értek egyet!!!! Ha nem tudtok normális választ adni, akkor minek kellenek ezek a "szánalmas vagy"-ok? Soha nem értettem az ilyesmit...

Kedves kérdező! Szerintem is próbálj bátorságból megszólítani egy lányt, vagy netes társkereső!!:) Az ilyesmi nem is ciki, mert az én unokanővérem 24 évesen elég csinos, és ő is szűz volt, amíg neten nem ismerkedett meg a párjával, csak annyi volt vele a baj, hogy rettentő gyáva volt :D Amúgy társkeresőkön sok kellemes, és jó külsejű ember is van, nem kell megijedni tőle!:)

17/L

2011. aug. 7. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!