17 éves lány vagyok, és még szűz. Sokaknak már ez fura, ami még durvább, hogy még nem is csókolóztam, csak egyszer. Szeretek kezdeményezni,169/57 sötétbarna haj, ált. Azt mondják egész jól nézek ki, és mégsem volt még senkim. Mit tegyek?
Én most 20 vagyok,de 19 évesen volt az első barátom,szal nem gáz szerintem.Addig nagyon sokan ostromoltak,de valami miatt nem bíztam meg egyikükben sem,aztán már nagyon akartam egy kapcsolatot,ami katasztrófa volt.Nem pont vele kellett volna elvesztenem a szüzességem,no de hibáiból tanul az ember.1 szó mint 100: biztos jól nézel ki és jófej vagy,csak így tovább,és ne siettesd a dolgokat.
Amúgy az előző hozzászólalónak mondanám,hogy annak ellenére hogy 19 évesen volt először barátom,egy ritka rossz kislány vagyok,szóval ez nem tendencia amit mond.
Én is 17 évesen csókolóztam először,most 18 vagyok és még mindig azzal a vagyok együtt,akivel az első csókomat váltottam :-)
Szóval előtte nekem sem volt barátom,még csók sem volt,semmi...
Nem ciki,és a barátom sem tartotta ezt cikinek :-P
Pedig én azt hittem,hogy az "én időm" sosem fog eljönni..és lám mégis :-D
Én is tizenhét éves vagyok, sőt, múltam, szintén lány, szintén szűz és veled ellentétben még csak nem is csókolóztam. Én is szeretek kezdeményezni, 168/54 vagyok; mondták már, hogy cuki a fejem, és nekem sem volt még senkim.
Mit tehetsz? Vársz. Vagy kezdeményezel. De semmiképpen se feszengj ezen! Én sem teszem. Felesleges azért ugrálni, mert "jaj, mások már mindenen túlvannak, és én meg neem".
Ha komolyan gondolod, és tetszik, és kezdeményező vagy, azt mondod, akkor kezdeményezz! Menj oda hozzá, beszélgess vele valamiről, kezdd el a dolgot, aztán majd alakul, stb.
Kiderül, bejössz-e neki, milyen természetű, mi van bennetek közös, stb.
Miért, mi lenne a baj, hogy ha megtudná? Tudod, néma gyereknek az anyja se... :D
Hmm.
Sok sikert. És türelem.
Neharagudj, de miért foglalkoztok ezzel 17 évesen? Még gyerköcök vagytok, ne kapkodjátok el...
Miért kell más idegen kultúrát folytatni, hogy jaj istenem még 17 évesen szűz vagyok, és nem csokolóztam....
Nyugaton szokás ez, de legalább nekünk magyaroknak, legyen annyi eszünk, hogy ilyen dolgokat nem teszünk meggondolatlanúl...
Egyszóval: NYUGALOM!!!
És mivan ha nincs barátod? Majd lesz!
Miért akarjátok elkapkodni a dolgokat??
Én a nemi életet 22 éves kor után javaslom, ha va már valakije a párnak.
Akinek meg nincs, az sem késik le semmiről
van egy lány, aki egy éve pont ilyen volt, mint te, csak 3 centivel alacsonyabb.
1 éve járunk, és imádom:) ne aggódj emiatt!
18/f
várd meg , amíg valaki térden csúszva követ.
én a férjemet 13 éves koromban ismertem meg. akkor egyáltalán nem érdekelt.22 éves kooromig egyáltalán, még csak szóba sem álltam vele, de ő nem adta fel.
várd meg , míg valaki így hajt rád!
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!