Mennyire szükséges félnem az első szeretkezéstől?
Leszeretnék feküdni a barátommal, de félek hogy nem olyan lesz mint amire számítunk.
L/14
Az elsőtől csak ő lesz boldog :D
majd csak a 3-4. után fog neked is jobban tetszeni a dolog.
:)
Én sem tapasztalatból mondom, de fájhat, feszítő érzés. Ezt úgy csökkentheted alig érezhetőre, ha nagyon felizgulsz rá, és ennek elintézése főleg az ő dolga :D
De ha szereted, és biztos vagy benne, hogy vele akarod elveszíteni, jó lesz. Ha bizonytalan vagy, várj vele.
Szia!
Bàr èn fiu vagyok, de azért ìrok. Szerintem ne tedd meg a ebben a kòrban sztem mèg korai. Ha megteszed... mind1
Ugy idegesìtenek ezek a szar kèrdèsek.
üdv: 14F (SZÜZ)
kérdező te agyament BAAROMMMMMMMM
NEM NEKED MENT FOGD MÁR FEL TE HANEM A 62% RIHERONGYNAK.!!!!!!!!!
Ha még nem tetted meg, egyetlen dolog, ami, ha rosszul is esik, igaz:
Ha itt feltetted a kérdést, vagy bárkinek feltetted volna az ismeretségi körödben, NEM ÁLLSZ rá készen. Nem bántásnak akarom, de ha tényleg úgy érzed, hogy akarod, nem lesznek benned kérdések, kételyek, hanem megteszed úgy, hogy senkinek nem mondod el. Nem foglak lek.rv@zni, mert sajnos vagy nm sajnos a mai fiatalok, már 13-14 évesen túl vannak egy első együttléten. Én 15 éves voltam, amikor megismerkedtem a jelenlegi párommal, és nem feküdtem le vele, csak másfél év múlva. Mai napig együtt vagyunk, 6 éve. Lehet, ha 2 hónap múlva megteszem könnyűvérűnek hitt volna, és eldob. Barátod szűz még? Hány éves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!