Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire szükséges félnem az...

Mennyire szükséges félnem az első szeretkezéstől?

Figyelt kérdés

Leszeretnék feküdni a barátommal, de félek hogy nem olyan lesz mint amire számítunk.

L/14

2011. aug. 6. 12:44
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Igen szerelmes vagyok és a fiú is szeret nagyon. És nem az a bajom hogy megbánnám ( mert nem hiszem ) hanem az hogy nem tudom mit remélhetek az első szeretkezéstől ...
2011. aug. 6. 13:09
 22/31 Ellcsi válasza:
77%

Az elsőtől csak ő lesz boldog :D

majd csak a 3-4. után fog neked is jobban tetszeni a dolog.

:)

2011. aug. 6. 13:11
 23/31 anonim ***** válasza:

Én sem tapasztalatból mondom, de fájhat, feszítő érzés. Ezt úgy csökkentheted alig érezhetőre, ha nagyon felizgulsz rá, és ennek elintézése főleg az ő dolga :D

De ha szereted, és biztos vagy benne, hogy vele akarod elveszíteni, jó lesz. Ha bizonytalan vagy, várj vele.

2011. aug. 6. 13:12
 24/31 anonim ***** válasza:
Ha csak ennyi a kérdésed, akkor a keresőt használd legelőször. Tudod mikor én elvesztettem, akkor előtte mindennek utánakerestem és nem itt tettem fel olyan kérdést, amit saját magam is meg tudok keresni. Szinte naponta vannak ilyen kérdések.
2011. aug. 6. 13:14
 25/31 anonim ***** válasza:
58%

Szia!

Bàr èn fiu vagyok, de azért ìrok. Szerintem ne tedd meg a ebben a kòrban sztem mèg korai. Ha megteszed... mind1

Ugy idegesìtenek ezek a szar kèrdèsek.

üdv: 14F (SZÜZ)

2011. aug. 6. 13:52
 26/31 A kérdező kommentje:
kösz a tippet , a kérdésért meg bocsi de kíváncsiságom hajt
2011. aug. 6. 13:56
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
figyelj 14 éves vagy egy kislány, fél éve az semmi főleg ilyen fiatalon azt javaslom legalább 16 éves korodig várj már az is jobb, a gyerekszerelemben az a szép.hogy nincs testiség,hova rohansz?Mi van a mai lányokkal?? nem is értem,meg fogod bánni, bár úgysem vallod be és mire 20 leszel kiégett leszel, hidd el nekem,nem gyereknek való a szex bármennyire is "szerelmes" vagy
2011. aug. 6. 14:04
 28/31 anonim ***** válasza:

kérdező te agyament BAAROMMMMMMMM

NEM NEKED MENT FOGD MÁR FEL TE HANEM A 62% RIHERONGYNAK.!!!!!!!!!

2011. aug. 6. 15:11
 29/31 anonim ***** válasza:
szerintem várj még amíg 1-2 éves nem lesz a kapcsolatotok és ha még akkor is lesz szerelem hát hajrá...
2011. aug. 7. 00:46
 30/31 anonim válasza:

Ha még nem tetted meg, egyetlen dolog, ami, ha rosszul is esik, igaz:

Ha itt feltetted a kérdést, vagy bárkinek feltetted volna az ismeretségi körödben, NEM ÁLLSZ rá készen. Nem bántásnak akarom, de ha tényleg úgy érzed, hogy akarod, nem lesznek benned kérdések, kételyek, hanem megteszed úgy, hogy senkinek nem mondod el. Nem foglak lek.rv@zni, mert sajnos vagy nm sajnos a mai fiatalok, már 13-14 évesen túl vannak egy első együttléten. Én 15 éves voltam, amikor megismerkedtem a jelenlegi párommal, és nem feküdtem le vele, csak másfél év múlva. Mai napig együtt vagyunk, 6 éve. Lehet, ha 2 hónap múlva megteszem könnyűvérűnek hitt volna, és eldob. Barátod szűz még? Hány éves?

2011. aug. 29. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!