Mennyire szükséges félnem az első szeretkezéstől?
Leszeretnék feküdni a barátommal, de félek hogy nem olyan lesz mint amire számítunk.
L/14
na a 2 hülye barom
ááá ezek miatt ilyen a világ
száradtatok volna a lepedőn mind2-en. :D:D:D
Jajj nekem.. én nem biztatok senkit és nem is mondom h ne.
a csajszitol kérdezem h szerelmes-e? mert ha nem akk semmiféleképp nem érné meg neked..
bizonyosod meg arrol h szeret a fiud :) az a legfontosabb mert az angyon szarul esne ha begrántana utána rá egy időre kivágna.. ugy h ezek komoly dolgok!!
az én volt osztálytársaim nem iskáltak ide még is megtették, és nem bánták meg attol h fiatal nem fogja megbánni ha szerelemből tette és rendes vele a fiu :)
akárhánytol kérdeztem egyikse bánta meg! 15éves lányok..
Ez nem olyan dolog, amitől félni kell.
Az a fontos, hogy védekezz!
És azért, mert 14 évesen vannak vágyai(nekem 13 éves koromtól, bár még szűz vagyok^^), és szeret valaki, nem r*banc. Az egészen mást jelent.
16/L
szeret valakit* És ja, csak akkor tedd, ha biztos vagy benne, hogy szeret. Akkor nem fogod megbánni, mégha 1-2 év múlva már nem is lesztek együtt. (remélem, nem így lesz)
Ha kiderül, hogy csak arra kellettél neki, akkor viszont fájni fog, és megbánod. :) Tehát csak akkor tedd, ha biztos vagy benne, hogy neked ő kell, és te is neki ^^
Az előző 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!