Ha az első alkalommal vérzik, akkor mennyire? Mire számítsak? Mi szükséges?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 7. 22:40
1/5 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem beleírni a kérdésbe, hogy.. viszont ha valaki például szűzhártya nélkül születik, akkor nem is vérezhet először, ugye? No és, el tud egyáltalán vmikor úgy szakadni a szűzhártyám, hogy nem veszem észre?... Mondjuk bármikor, sport közben... vagy csak baleset. Azt észrevettem volna, nem?
2008. ápr. 7. 22:48
2/5 anonim válasza:
nem születik senki szűzhártya nélkül. Viszont van akinek erősebb és van akinek gyengébb, van akinek csak pici nyílás van rajta és van akinek nagy. Van olyan, aki csak pár csepp vért hullajt és van aki erősebben vérzik. Van olyan, akinek nagyon fáj és van aki észre sem veszi. Ez mind alkati kérdés.
Igen elveszítheted sportolás baleset közben és nem biztos, hogy észreveszed. Mondjuk megütüd magad, fáj és esetleg van pár csepp vér is. Nem feltétlenül veszed észre.
Ha arra készülsz, hogy elveszítsed, akkor praktikus egy nem fehér türülközőt magad alá rakni. Tény, hogy nem túl romantikus, de a vért egy fehér lepedőből nem olyan egyszerű kimosni. Főleg akkor nem, ha nem akarod mások (mondjuk anyuci) orrára kötni, hogy mi is történt veled.
3/5 A kérdező kommentje:
De ez olyan cikinek tűnik.. :S Most egy törülköző... értem, h mit miért, tök logikus és praktikus, köszi, csak...Szóval nem tom, hogy fogom megoldani. Talán nem lesz majd kínos.
2008. ápr. 8. 13:57
4/5 anonim válasza:
nem biztos hogy verezni fogsz! lehet hogy nem lesz belole semmi ez attol fugg milyen vagy, ha menstrualsz hogyan, gorcsolsz-e...mivel nekem semmi bajom sincs meg ha menstrualok sem igy ugy veszitettem el hogy a 3.nap utanna nagyon kicsit vereztem de szinte semmit se! ha nem faj 1.szex kozben nem hiszem hogy verezni fogsz utanna!
5/5 anonim válasza:
Én 21 voltam és amikor történt, gondoltam, huha, most biztos vérezni fogok, de gond nem lett volna, hiszen a párom is tudtam, hogy nekem az első és felkészültünk a kellemetlenségekre. Aztán én lepődtem meg a legjobban, amikor egy csepp sem volt, nem mondom, hogy nem fájt. lehet, hogy köze van ehhez annak, hogy 2-3 napig menstruálok általában. Szoval nem bizti, hogy vérezni fogsz, de készülj föl rá és a törülköző tényleg jó ötlet, nem kell, hogy kínos legyen, ha mindketten tudjátok, h neked az első. Ja és védekezzetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!