Szerintetek nem - e baj az hogy ha én 14vagyok és el szeretném veszteni a szüzességem?
"13:39", azt mindenki tudja, hogy a kérdezõvel egyidõs kislányok, akik hú de nagynak képzelik magukat, azok mind ezt válaszolják majd. Ezzel csak az a gond, hogy ti még csak nagyon kis %-át ismeritek az egész életnek, mert 14 évesen sem tapasztalt nem vagy, sem érett! Ilyenkor a suli, a barátok, a szórakozás és a tanuás a fontos, sem szellemileg, sem testileg nem vagytok készen a szexre.
Ha tényleg ilyen buták vagytok, akkor makacskodjatok csak, feküdjetek le az éppen aktuális pasitokkal, akiket bocsi, de még pasinak nevezni igen elhamarkodott. Majd akk tehetitek fel ide a kérdéseket, hogy:
- mitõl nem rendszeres a ciklusom ?
- mi ez? vajon hüvelygomba ?
- vajon terhes lettem ?
- furcsa folyásom van, mit tegyek ?
és még sorolhatnám ... ne haragudj, de ti csak azt hiszitek, hogy megvan a korotok és tudtok mindent, de nem így van. Hiába van formás melled, hiába nézel ki úgy, mint egy huszonéves érett nõ...a tested még nem alakult ki, sem a hormonaid. Fogamzásgátlóval csak felborítanád a még ki sem alakult egyensúlyt. Aztán majd 30 évesen pisloghatsz, hogy miért lettél meddõ vagy miért kaptál fertõzéseket stb.
Miskolcon kapj el vmikor a sikátorba XD
(persze csak ha lány vagy :D)
f17
Kislányom nemakarsz kilógni a ribik sorából h már f@sz kell?? Úristen anyud mitszólna:/// Most mész 9-be inkább tanulj és 1 másfél évet várhatnál igazán. 21:30 gratulálok ogy már 13 évesen szültél://
Már most lehet hogy ahol te laksz ott ez a menő, de mennyire leszel kúl ha terhes leszel?
16 évesen vesztettem el 22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!