Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek nem - e baj az...

Szerintetek nem - e baj az hogy ha én 14vagyok és el szeretném veszteni a szüzességem?

Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 20:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Szerintem is korai legalább a 16 ot várd meg. Még akkor sem ajánlatos de az már mindjárt más. De látszólag mindegy neked ki mit mond. Ha el akarod veszteni veszítsd.
2011. aug. 5. 21:05
 12/27 Ellcsi válasza:
14%

Ne figyelj rájuk :) mindenki maga dönt az élete felett..

Ha szerelmesek vagytok akk nem bánod meg :)

csak jol gondold át h neki akarod e először adni magad.

2011. aug. 5. 21:10
 13/27 anonim válasza:
100%

Előttem szólóhoz csatlakozom, túl korai ha lányvagy ha fiú vagy tedöntöd el. Ha lányvagy a tanácsom az, hogy várj egy igaz szerelemre aki figyel rád és nem lesz rossz élmény az első.. különben se hamarkodd el, mert nem szabad. Egy lánynak a szüzesség kincs, és nem szabad csak úgy kib*aszni az ablakon. Azt tartogatni kell és csak annak a személynek odaadni akinek a szívedet is odaadtad. Szerintem fogadd meg a tanácsomat. Ha a személy akinek odaadod figyel rád az lesőnél meg az előtt is akkor nincs gond.:) Minimum 1 évet várjatok mielőtt lefeküdnétek majd, és ezalatt az 1 év alatt állapítsd meg hogy megérdemli e. Nem csak azért szeret és jópofizik hogy megb*asszon. Figyelni fog e rád, jó lesz e az neked ha vele veszted el. Légy körültekintő és próbálj meg bölcs is lenni. Sok sikert remélem segítettem!

15/F

2011. aug. 5. 21:15
 14/27 anonim válasza:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:03

asra értettem hogy előttem szóló.)

2011. aug. 5. 21:15
 15/27 anonim ***** válasza:
50%

Én 12 és fél évesen veszítettem el és most van egy 12 éves fiam

25L

2011. aug. 5. 21:30
 16/27 anonim válasza:
remélem csak vicc...D
2011. aug. 5. 22:07
 17/27 anonim válasza:
100%

Baj.

Miért akarod elveszteni? Mert ez a divat? Mert olyannyira szerelmes vagy a barátodba? Mert kíváncsi vagy, vagy csak attól félsz hogy ki fogsz lógni a sorból? Nem tudom a választ, de biztos hogy nagyon rossz úton kezdesz el lépegetni.

Lehet hogy most aztán lefekszel valakivel, és onnantól kezdve te már nőnek érzed magad és felnőttnek, de attól még gyerek maradsz. A szüzességed nagy kincs, egyszer veszítsd el, többé nem szerzed vissza. Lehet hogy később annak, akinek tényleg oda akarod adni, akit tényleg szeretni fogsz, annak csak ennyit tudsz mondani: bocs öreg, tizennégy évesen végigment rajtam a gimi. :S Gondolj bele. Én inkább várnék vele, jó sokat. Inkább tapasztalnám meg érett, felnőtt, fiatal nőként, azzal a férfivel, akit teljes szívemből, komolyan szeretek, és akiről biztosan tudom hogy viszontszeret, mint kislányként. Mert mit fogsz belőle érezni? Jobb esetben egy klassz kis orgazmust, rosszabb esetben meg fájdalmat. Mert a szerelem és a szex is lehet csodálatos dolog, csoda férfi és nő között, meg lehet egy izzadt, semmilyen üzekedés egy mosdóban.

No és gondolj bele abba, kész lennél-e szülni egy gyereket, ha elcsúszik valami? Vagy elveteted? Egyik jobb mint a másik!

Lehet hogy érettnek mondod magad, de ezekbe belegondoltál már? Felfogtad mi is az a szex, vagy miről is kéne szólnia? Elhiszed hogy ehhez nem egy kislány agya kell, egy kislány lelke?

S mellesleg hova akarsz nőni? Lány leszel te hat év múlva is. Tudom hogy sokan csinálják, én is látom a magam környezetében, de attól mi miért akarjuk? Miért kéne neked rögvest felnőnöd? csak mert a tested már egy húszéves teste? na és? Nekem is! Ez nem jelent semmit.

Csak azt mondom, gondold át, mert lehet hogy nagyon megbánod. Gondold meg kinek adod az egyetlen kincsedet, és azt, hogy milyen körülmények között akarod ezt megtapasztalni. Ne siesd el, nincs vesztenivalód.

16/L

2011. aug. 5. 23:35
 18/27 anonim válasza:

Ez bizony NAGY BAJ mert:

- testileg/lelkileg nem vagy még elég érett, akkor sem, ha most úgy érzed. A tested/szervezeted és a hormonháztartásod is sokat alakul még. Nem lehetsz tisztában a saját testeddel sem, értem ezalatt a méh, méhszáj, szûzhártya, vérzés, ciklus, terhesség stb. témákat. Azért nem lehetsz tisztában, mert még nem volt itt az ideje felfedezni ezeket a dolgokat.

14 évesen nem ajánlott fogamzásgátlót sem szedni, mert, mint már mondtam, a hormonháztartásod és a ciklusod sem szabályos még, alakulni fognak. Ha gumit használtok és a partnered veled egyidõs, akkor õ sem tapasztalt, kiszakadhat a gumi, jön a gyerek. Plussz felteszem elmarad a védekezés, akkor meg pláne. Hónapok múlva fellépsz ugyanide és írod a kérdést, hogy "Lehetek-e ettõl terhes?" stb.

Nem kell sietni a szex-el, elérsz bõven ezzel foglalkozni...minimum 2 évet várjál még. Hidd el, megfogod bánni ha nem. Ha majd 20 évesen megtalálod az igazit, akkor biztos eszedve jut, hogy milyen marha voltál, hogy már 14 évesen elkezdted a nemi életet. A párod sem fog örülni neki.

2011. aug. 6. 00:02
 19/27 anonim ***** válasza:
utolsónál a pont egy az egybe ezt akartam írni
2011. aug. 6. 06:20
 20/27 anonim ***** válasza:
Ha csak azért akarod, mert sok lány már nem szűz ebben a korban, akkor NE TEDD MEG!!! Csak akkor feküdj le valakivel, ha biztosan akarod, és szerelmes vagy belé, továbbá, ha tudod, hogy lehetsz terhes, hogyan kell védekezni a terhesség és a nemi betegségek ellen!
2011. aug. 6. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!