Mit gondoltok ezekről a megállapításokról?
1. Könnyebben szakítanak azok a párok, akiknek a házasság előtt nemi kapcsolatuk volt, mint azok, akik ettől tartózkodtak. Ha egy lánynak mérlegelnie kell, engednie kell-e barátjának ahhoz, hogy megtartsa, valószínűbb, hogy akkor tartja meg, ha nem enged neki.
2. Sok férfi nem akar házasságot kötni azzal a nővel, aki már lefeküdt mással.
A szüzesség nagyban megnöveli annak az esélyeit, hogy valaki társául választ.
3. Szüzek általában boldogabb házasságokat kötnek, mint a „tapasztaltak”.
Annak az esélye, hogy boldog házasságot köss, határozottan jobbak, ha vársz a szexszel a házasságig.
4. Azok, akiknek házasság előtt már volt nemi kapcsolatuk, könnyebben elválnak.
Minél több partnered volt a házasság előtt, annál nagyobb az esélyed a válásra.
5. A „tapasztaltak” könnyebben követnek el házasságtörést, mint a tiszták.
Ismét: minél több alkalommal feküdt le egy lány valakivel a házasság előtt, annál nagyobb az esély, hogy házasságtörést fog elkövetni.
6. A nem szüzek könnyebben beleugranak egy rossz házasságba, mint a szüzek.
A szex elvakíthat. Azt gondolhatod, megtaláltad az igazi szerelmet, mikor csak a szex tartott titeket össze.
7. Aki házasság előtt nemi életet élt, azt sokkal kevésbé elégíti ki a szex a házasságban.
8. A házasság előtti szex rossz házasságba taszíthat.
Mivel össze akarnak házasodni, elkezdik a nemi életet. Később esetleg már elment a kedvük a házasságtól, de elkötelezték magukat. A bűntudat rossz házasságba taszítja őket.
9. A házasság előtti szex elronthatja a szexet a házasságban.
A bűntudat, félelem és az önbecsülés elvesztése a házasság előtti szex miatt elronthatja a nemi életet a házasságban.
köszi a véleményeket
szerintem se igaz az összes
szerintem ezek nem igazak. én sem szűzen mentem férjhez, semmi baj a házasságommal, nem ezen múlik úgy gondolom. sőt, ismerek olyanokat, akik ugyan nem vártak a házasságig, de előtte is csak egymással voltak együtt. a felszín szép, de a közeli barátok tudják, hogy csalják egymást fűvel-fával, a házastársukat meg bokornak nézik.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!