Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek ha egy 14 éves...

Szerintetek ha egy 14 éves lány nem akar lefeküdni a barátjával de a barátja már akarja aki 19 akkor mit csináljon? Már le is szoptam és ki is vertem neki de nem engedtem hogy betegye szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok tudom kicsit fiatal egy ijen dologhoz de kiváncsi vagyok a véleményetekre nos?
2011. júl. 31. 12:23
1 2 3 4
 31/39 Lia99 ***** válasza:
17%
14 évesen?? Te tisszta aggnormális vagy...!De a pasid se normélis h téged szeret.
2011. júl. 31. 17:38
 32/39 anonim ***** válasza:
Figyelj a pasid nem teljesen normális,hogy egy kislány kell neki,valószínűleg a saját korosztályában nem talál párt, ezért keres egy kislányt szexre,mert -tisztelet a kivételnek- a mai 12-16 évesek mindenre kaphatóak,naívak,belemennek a szex minden formájába, egy éjszakásként,és azt hiszik komoly kapcsolatuk van, neked nincs szükséged a szexre, sokkal inkább fontosabb,hogy tanulj,barátnőzz,szórakozz légy gyerek amíg lehetsz szakíts a "barátoddal",nem kellett volna sehogyan sem kielégíteni
2011. júl. 31. 18:04
 33/39 anonim ***** válasza:

Nem fogsz örülni annak, amit írok, de most őszintén leírom, mit gondolok.

Szerintem te még nagyon gyerek vagy! Minden kérdés ami felmerül benned megírod kommentbe, hogy mi a véleményünk. Ez nem jó. Egyszer-egyszer persze akadhat olyan kérdés, amiben nagyon tanácstalan vagy és szükséged van arra, hogy valaki(k) külső szemmel leírják a véleményüket, de szerintem még te magad sem tudod, hogy mit akarsz és ez a baj.

Most még csak ismerkedsz önmagaddal, még rengeteg változol és ezért nem biztos, hogy készen állsz egy párkapcsolatra, szerintem nem.

Abban viszont nem vagyok biztos, hogy csak ki akar használni a fiú. Az egyik legjobb barátnőm 14 éves volt amikor összejött az akkor 18 éves barátjával. Elég sok volt köztük a korkülönbség, a legtöbben nem jósoltak sok időt nekik, és lám, a mai napig boldogok együtt. Mindenesetre az biztos, hogyha szeret a fiú, akkor vár, ha nem, akkor pedig jobb, ha még most kiderül milyen alak.

De szerintem addig ne feküdj le senkivel, amíg valamilyen szinten ott motoszkál a fejedben ez a kérdés! Ha tényleg készen állsz majd rá és megfelelő partnered lesz, nem lesz semmi kételyed afelől, hogy megtedd-e vagy sem.

16/L

2011. júl. 31. 19:31
 34/39 A kérdező kommentje:
igen tényleg igazatok van. Arra jutottam hogy még várok egy kicsit talán ha semmit nem engedek neki akkor kiderül hogy mijen. ha nagyn kiakad vagy megharakszik akkor szakítunk de ha nem akkor maradhat. csak meg érti h mi a problémám. Fojamatosan azt mondja hogy szeret meg ijenek de mostmár nem tudom tényleg hogy mit érez legbelül.
2011. aug. 1. 17:26
 35/39 A kérdező kommentje:
Végül megoldottam. Szakítottam vele igaz hogy szó szerint majdnem megölte magát de tényleg de am semmi kül :D:D XD
2011. aug. 26. 21:18
 36/39 napietus ***** válasza:
jól tetted. a pasihiszti meg a világ egyik legszánalmasabb jelensége.
2011. aug. 26. 21:19
 37/39 anonim ***** válasza:

"Végül megoldottam. Szakítottam vele igaz hogy szó szerint majdnem megölte magát"

Mit csinált szegénykém, csak nem halálra itta magát??

2011. aug. 27. 10:51
 38/39 anonim válasza:

Teljesen egyet értek mindenkivel, ha fiú szeret akkor vár, ezt komolyan veheted, én is fiú vagyok és ki fogom várni míg a barátnőmnek eljön az a pillanat, nem akarom erőltetni, én nem sokára 16 vagyok ő 13, és 20 éves koráig szüzességi fogadalmat tett, és ki fogom várni mert szeretem!! ha el hiszik mások ha nem, eddig szoktam inni és cigizni, de miatta ebben az évben eddig eggyikhez sem nyúltam!! miért? mert szeretem, senki nem tudja hogy miatta nem nyúltam se piához se cigihez azt mondtam másoknak h újévi fogadalom.. senki nem hiszi el, de én tudom hogy szeretem, és tudom hogy érte akármit meg tennék, szóval ha egy fiú igazán szeret akkor képes akármeddig várni rád, nem egy hónap alatt más ki elégíttetni magát mert ha a sztorid csak úgy hallottam volna én is azt mondtam volna hogy na meg kéne keresni ha ennyire vevő a dologra akkor meg kéne b*szni azt ott hagyni a francba!! ha annyira akarsz barátot akkor inkább 14-16 évesek között nézegess, azok talán tudnának is szeretni nem csak addig míg "azt" meg csinálod nekik! :)

16F

2012. febr. 5. 14:01
 39/39 anonim válasza:
*ilyen, te szerencsétlen
2017. jan. 21. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!