Szerintetek ha egy 14 éves lány nem akar lefeküdni a barátjával de a barátja már akarja aki 19 akkor mit csináljon? Már le is szoptam és ki is vertem neki de nem engedtem hogy betegye szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok tudom kicsit fiatal egy ijen dologhoz de kiváncsi vagyok a véleményetekre nos?2011. júl. 31. 12:23
11/39 A kérdező kommentje:
Nem vagyok benne biztos hogy nem mondta el. szerintetek elmondta már? Persze hogy nem jutott ez eszembe ez egy fiunak tök büszkeség hogy erre rávette egy lányt hogy lehettem ijen vak!!!!
2011. júl. 31. 12:31
12/39 A kérdező kommentje:
szerintetek szakítsak vele?
2011. júl. 31. 12:32
13/39 anonim válasza:
ht igen nagyon sok ribanc is van XD ez nem is kérdés...azért egy 15-16ot várjon már és korosztálybelivel nem egy majdnem felnöttel,aki mellesleg kihasználja csak.5év korkülönbség ilyen fiatalon nagyon sok!!! a srác egyetemista a lány meg 9.es lesz...
14/39 anonim válasza:
szerintem ne feküdj le vele...és ha nem vár rád nem szeret...és tuti elpletyizte hát sok diatalnak ez a menö...a sok trófea
15/39 A kérdező kommentje:
igazábol ez még eszembe sem jutott hogy kihasználna de mostmár kezdem nagyon azt hinni.!!!!!
2011. júl. 31. 12:34
16/39 szijja. válasza:
De te a 14éves lány vagy most? "Már le is szoptam és ki is vertem neki de nem engedtem hogy betegye szerintetek mit csináljak?"
Ha szereted, akkor lefeküdhetsz vele, de ha már leszoptad, akkor sztem már bízol benne. Csak ne legyél, olyan ribanc, mint szinte minden 13-14 éves, de am mióta vagytok együtt? De mellesleg, rá is érsz, még, bőven.. és ha a fiú nagyon akarja, erőlteti, akk én elgondolkoznék rajta, h szeret e.. báár egy ilyen idős fiúnak vannak már igényei
17L
17/39 A kérdező kommentje:
szóval akkor mindent elszúrtam és egy nagy hülye voltam!!!!!!!
2011. júl. 31. 12:35
18/39 A kérdező kommentje:
egy hónapja és pár napja vagyunk eggyütt de amikor leszoptam akkor mondtam is neki hogy ijet többet ne mert ez nekem túl gyors!!!!
2011. júl. 31. 12:37
19/39 anonim válasza:
Nem, 14 évesen még ne akarj szexelni. Meglásd, 19 évesen megdug, majd utána kidob.
20/39 A kérdező kommentje:
igen teljesen igazad van én is gondoltam már erre hogyha lefekszek vele akkor otthagy.
2011. júl. 31. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!