Szerintetek egy fiúnak, ez gázos?
A jó és használható tapasztalatot nem az egyéjszakás "ribancoktól" fogod megkapni. És még csak szexelni sem fogsz megtanulni jól.
Korábban még a bulizós időszakomban volt pár srác akikkel többször szexeltünk és valami iszonyat bénák voltak a szexben. És ezt mondta több barátnőm is, hogy ilyen tapasztalataik vannak.
Nagy valószínűséggel itt a lányok szeretnének megdumálni arról, hogy várj még...
Én "lány" vagyok, illetve nagyjából anyád-korú nő, és azt mondom, ne halogasd - de csak akkor, ha tanulsz belőle, fogd fel iskolának!
Fiúk esetében jól jön a tapasztalat, persze a sport-űzés már más tészta, szóval nagy ideológiai kérdéskört nem kell ebből csinálnod.
Minden alkalmat okosan használj ki, ha így adódik, mint ez a lány. A "kihasználás" már más ügy, azt ne tedd csak a szex kedvéért.
Nekem például a volt férjem nem az első volt, hanem a harmadik, viszont neki én voltam az első. Az elődjei sem adtak túl hosszú ideig túl sok tapasztalatot, úgyhogy a férjemet nem is tudtam túlságosan okosítani a témában, elég sokáig, úgy 10 évig megvolt a korai magömlése. A másik 10 évben aztán jobb lett, sokkal tovább bírta, elég gyakran 2-3 orgazmusom is lehetett már egy menetben.
Más okok miatt elváltunk, és ezután megismertem a szex másik oldalát is, amikor órákig is tarthat a férfi ejakulációja nélkül, ám nekem vagy 10 összejön addig. Aztán szépen elalszunk, reggel pedig folytköv...
Szóval használd ki a tanulási alkalmakat - persze a legjobb mindig az, ha érzelemmel párosul az aktus, de az nagyon hasznos, ha már tapasztalat is van hozzá.
Persze a lányok -én is így tettem- nagyon aranyosan gügyögnek a hajadba, ha -bár mindent elkövetsz, de- mégsem sikerült náluk a tapasztalatlanság miatt orgazmust elérned, azonban két szűz ember egymással, egymástól nem mindig tud épülni és tanulni. Azt a lányok se vitassák inkább, hogy milyen frankó az, amikor szakértő (és szerelmes) kezek matatnak rajtuk, és az a farok jól tudja, milyen tempóban és milyen mélységben dolgozzon. A baj velük van, ha a klassz szex után csak az jár a fejükben, hogy vajon hány lánytól szerezte a tapasztalatot a srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!