Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek egy fiúnak, ez gázos?

Szerintetek egy fiúnak, ez gázos?

Figyelt kérdés
Gázos lenne,ha egy olyan lánnyal veszíteném el a szüzességem,aki iránt nem érzek semmit,de mégis vonzódok hozzá,és olyan véleménnyel vagyok a csajról,hogy elmegy.Ti mit gondoltok erről?Egyébként barátnőm nemigen volt,ebből adódóan nem nagyon volt alkalmam ilyen dolgokra.
2011. júl. 26. 18:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

A jó és használható tapasztalatot nem az egyéjszakás "ribancoktól" fogod megkapni. És még csak szexelni sem fogsz megtanulni jól.

Korábban még a bulizós időszakomban volt pár srác akikkel többször szexeltünk és valami iszonyat bénák voltak a szexben. És ezt mondta több barátnőm is, hogy ilyen tapasztalataik vannak.

2011. júl. 26. 18:59
 12/22 anonim ***** válasza:
Nem...
2011. júl. 26. 19:01
 13/22 A kérdező kommentje:
mégis jobb esetleges csatába indulni késöbb,úgy hogy túl vagyok az elsőn.
2011. júl. 26. 19:01
 14/22 anonim válasza:
Hát szerintem menj bele. Ha az igazira vársz és esetleg csak húszas éveid elején jön össze a dolog, hidd el meg fogod bánni, hogy előtte nem csináltad!
2011. júl. 26. 19:05
 15/22 anonim válasza:
Ismerős helyzet. Szerintem nem gond, hogy nem vagytok szerelmesek, nyugodtan lefeküdhettek egymással.
2011. júl. 26. 19:12
 16/22 anonim ***** válasza:
szerintem ne szarozz menny és tedd amit tenned kell :D de mindenképpen húzzál zoknit! az a sanda gyanúm, hogy ahová készülsz ott már sokan jártak előtted :D
2011. júl. 26. 19:34
 17/22 anonim ***** válasza:
szánalmas felfogás, hogy "jobb ugy csatába indulni hogy tulvagy az elsőn". ezen nem túllenni kell, fiuknak se, nemcsak lányoknak... ha egy normáslis csajt szeretnél magadnak egyszer, akkor őt nem fogja zavarni hogy szüz vagy.
2011. júl. 26. 19:42
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy fiatal fiú számára roppant kecsegetető ajánlat. De tegyük fel hogy 16 évesen összejössz egy lánnyal akibe őröltem szerelmes vagy. És eljuttok odáig. És megkérdezi hogy volt-e már hasonló élményed. És neked azt kell mondanod a szerelmednek, hogy 1-2 éve nem bírtam magammal és megdugtam egy ribancot... most úgy érzed hogy nem tudsz várni, de ha most megteszed, lehet hogy később nagyon nagyon meg fogod bánni. Amikor fiatalabb voltam volt egy nagy szerelmem. jártunk. (buta voltam és szerelmes) valahol tudtam hogy csak arra kellek, de nem foglalkoztam vele, mert akartam. és majdnem megtörtént. de a sors úgy hozta hogy nem történt meg. és 1 év múlva találkoztam életem nagy szerelmével, akivel lassan 3 éve együtt vagyunk, és nagyon szerelmesek vagyunk. mielőtt lefeküdtünk aztmondta nekem hogy nagyon nagy ajándék neki hogy Ő lesz nekem az első ember akivel szexelek, hogy neki adom a szüzességem, mert ez nagyon sokat jelent neki. és akkor rájöttem, mekkora szerencse hogy akkor nem tettem meg, mert kihatással lett volna a kapcsolatunkra... azóta mindenkinek azt mondom, hogy elhiszem hogy már nagyon hajt a kíváncsiság, de jobb várni. amugy 15 évesem vesztettem el. szóval ha rám hallgatsz maradsz a jól bevált Marcsánál és várod azt a lányt :)
2011. júl. 26. 21:44
 19/22 anonim válasza:

Nagy valószínűséggel itt a lányok szeretnének megdumálni arról, hogy várj még...

Én "lány" vagyok, illetve nagyjából anyád-korú nő, és azt mondom, ne halogasd - de csak akkor, ha tanulsz belőle, fogd fel iskolának!

Fiúk esetében jól jön a tapasztalat, persze a sport-űzés már más tészta, szóval nagy ideológiai kérdéskört nem kell ebből csinálnod.

Minden alkalmat okosan használj ki, ha így adódik, mint ez a lány. A "kihasználás" már más ügy, azt ne tedd csak a szex kedvéért.

Nekem például a volt férjem nem az első volt, hanem a harmadik, viszont neki én voltam az első. Az elődjei sem adtak túl hosszú ideig túl sok tapasztalatot, úgyhogy a férjemet nem is tudtam túlságosan okosítani a témában, elég sokáig, úgy 10 évig megvolt a korai magömlése. A másik 10 évben aztán jobb lett, sokkal tovább bírta, elég gyakran 2-3 orgazmusom is lehetett már egy menetben.

Más okok miatt elváltunk, és ezután megismertem a szex másik oldalát is, amikor órákig is tarthat a férfi ejakulációja nélkül, ám nekem vagy 10 összejön addig. Aztán szépen elalszunk, reggel pedig folytköv...

Szóval használd ki a tanulási alkalmakat - persze a legjobb mindig az, ha érzelemmel párosul az aktus, de az nagyon hasznos, ha már tapasztalat is van hozzá.

Persze a lányok -én is így tettem- nagyon aranyosan gügyögnek a hajadba, ha -bár mindent elkövetsz, de- mégsem sikerült náluk a tapasztalatlanság miatt orgazmust elérned, azonban két szűz ember egymással, egymástól nem mindig tud épülni és tanulni. Azt a lányok se vitassák inkább, hogy milyen frankó az, amikor szakértő (és szerelmes) kezek matatnak rajtuk, és az a farok jól tudja, milyen tempóban és milyen mélységben dolgozzon. A baj velük van, ha a klassz szex után csak az jár a fejükben, hogy vajon hány lánytól szerezte a tapasztalatot a srác.

2011. júl. 27. 00:55
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem muszáj az ,,életed párját" megvárni, de az a minimum h szerelmes legyél abba akivel elveszted. És sajnálom de ha 30 évesen még szűz lennél azt se tartanám cikibbnek ennél, mint amire most készülsz. De felnőttként majd úgy is megbánod, tehernek jó lesz.
2011. júl. 27. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!