Értékeli a párom (45F) hogy nekem ő lenne az első (25L) ha másfél hónapja vagyunk együtt, sokszor aludtunk együtt szorosan egymáshoz simulva meztelenül de nem akar siettetni, amíg én úgy nem érzem hogy akarom?
Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 18:04
31/32 anonim válasza:
Szia! Elgondolkodtam a sztoridon. Figyelj: ha egy 45 éves bácsinak akarod oda adni, amit eddig őrizgettél, biztos nagyon örülne neki. Na de, miért nem veszi el azt, amit végre te már önszántadból odaadnál neki? Nem impotens, írtad. Türelmes. Hümm. Ha egy férfi ilyen esetben türelmes, annak oka van. Ha egy hozzád korban jobban illő pasid lenne, az már szét szedne téged a te hozzájárulásoddal. Talán a te szerelmedet az apakomplexus táplálja? Gondolj a gyerekkorodra, apukáddal való viszonyotokra. Mi lesz, ha gyereked lenne tőle? Ha most besikerülne, akkor mire befejezi a tanulmányait 65 éves nagypapa lenne az apukából, akinek lenne egy 45 éves “lánya” is. A rózsazsínű köd felszálása után jön a megvilágosodás! Szexkapcsolatnak ok, de hosszú távra neked nem jó. Ha csak nem olyan gazdag mint Andi Vajna. A pénz, a vagyon sok mindent felülír! Sok szerencsét!
32/32 Sándor papa válasza:
Szerintem ha egy nővel meztelenül fekszik az ágyban és nem dugja meg akkor ott nagy a baj.Szerintem inpotens!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!