Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Értékeli a párom (45F) hogy...

Értékeli a párom (45F) hogy nekem ő lenne az első (25L) ha másfél hónapja vagyunk együtt, sokszor aludtunk együtt szorosan egymáshoz simulva meztelenül de nem akar siettetni, amíg én úgy nem érzem hogy akarom?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 18:04
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
64%

45 évesen nincs még családja? Ez a kapcsolat vagy zsák a foltját lesz vagy pedig csak kihasznál az idős fazon. Te meg a 25 éveddel elég naiv vagy!

Normális kapcsolatot nem találtál?

2011. júl. 26. 18:49
 22/32 anonim ***** válasza:
66%
dehát ő szerelmes, és nem számit semmi.. :D
2011. júl. 26. 18:50
 23/32 anonim ***** válasza:
52%

Nyilván amíg szerelmes, addig nem gondolkodik. Ez velem is volt már így, csak ugye a szerelem nem tart örökké. Ezt mindenki tudja, de tényleg elképesztően naív vagy 25 éves létedre.

Ja, és pusztán szerelem nem elég egy kapcsolathoz. Dehát majd rájössz a saját károdon, mint a legtöbben.

2011. júl. 26. 19:18
 24/32 anonim válasza:
100%

Ő szeret téged? Hogy jöttetek össze? Mióta vagytok együtt? Milyen a kapcsolatotok? Bocsi, hogy kíváncsiskodom.

Egyébként, mi nem tudjuk, hogy értékeli ezt, de miért nem beszéled vagy kérdezed meg ezt tőle... :-)

2011. júl. 26. 23:05
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt nem értem most az a kérdés h szerintünk értékeli e a párod h még szűz vagy? Nem tudom írta e már valaki de: hát ezt mi honnan tudjuk???

Hát ha azt mondod h szerelmesek vagytok, ennyire csak ismered már remélem. És lehet rosszmájú megjegyzés de szerintem 45 éves fejjel még örülni is fog h lehet még dolga szűz lánnyal. Aztán h hova megy tovább a dolog majd eldöntitek, elég idős vagy h eldöntsd mit akarsz.

2011. júl. 27. 00:59
 26/32 anonim ***** válasza:
Nem fogja-
2012. ápr. 22. 15:48
 27/32 anonim válasza:

1. Szerintem a kérdezőn kívül nem nagyon kéne másnak kérdeznie.

2. Minden ember más. Akik válaszoltak azok legjobb esetbe is csak átlagot mondtak. Mi nem tudjuk, hogy pont azaz ember milyen és, hogy hogyan áll hozzá a dolgokhoz. A legjobb ha vele beszéled meg.

2012. jún. 25. 08:18
 28/32 anonim válasza:
49%
Undorodom, es hanyingerem van ettol a vilagtol! Most komolyan hogy tizen evesen tobb faszt fogtatok mint kilincset az jo dolog, mert ki eltetek magatokat??? Szanalmas es undorito erkolcstelen vilagbam elunk, ahol a szuzesseg mar problema jezusom... Az ilyen emberektol csak arra lennek kivancsi, hogy vilagon mindenkinek a szemebe beletudtok nezni emelt fovel???ha elmentek egy tarsasagba megis nem ego nektek hogy a ferfiak tobbsegevel volt ma dolgotok??
2013. máj. 15. 20:43
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeret biztosan értékeli. És csak ez számít semmi más!
2013. jún. 16. 07:43
 30/32 Kistál_és_a_torz válasza:

#28.

Nem égő!

2014. aug. 21. 01:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!