Értékeli a párom (45F) hogy nekem ő lenne az első (25L) ha másfél hónapja vagyunk együtt, sokszor aludtunk együtt szorosan egymáshoz simulva meztelenül de nem akar siettetni, amíg én úgy nem érzem hogy akarom?
18:13
- mondjuk emiatt vártam eddig!
18:09-es vagyok
Riasztó ugyértem ,hogy elvenni egy lány szüzességét inkább tűnik macerának mint kiváltságnak. Meg én alapból is totál neurotikus vagyok és ha pusztán arra gondolok, hogy mi is történik ilyenkor a testben akkor olyan érzésem van mintha legbelül elzárkóznék és azt mondanám "kösz de kösz nem".
Szerintem sem kell bántani a kérdezőt!
Az csak a mai világban fucsa hogy valaki 25 évesen szűz,mert mostanában "divat" 13-14 éves korban elveszteni a szűzességet.
Fura, hogy amiatt piszkáljátok, hogy szűz. Szerintem ennél sokkal durvább a 20 év korkülönbség... nem is értem, nekem elképzelhetetlen lenne hogy egy majdnem apám korúval...komolyan hosszútávú kapcsolatot tervezel egy 45 évessel?
22/L
nem az a lényeg, hogy 25, 45 vagy 75...
hanem hogy szeretem.
ma 18:16
És mikor volt divat eddig megtartani? Abban a világban, amikor 16-20 évesen már férjhez mentek, és 25 évesen vénkisasszonynak számítottak? Ugyan már...
Félreértés ne essék, én nem akarom piszkálni a kérdezőt, szép dolog, hogy ő megtartotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!