Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az a mai fiatalok miért nem...

Az a mai fiatalok miért nem becsülik meg a szüzességet?

Figyelt kérdés
Például a fiúk nem becsülik meg azt, ha elvehetik egy lánynak a szüzességét. A lányok meg minél előbb el akarják veszteni. :/
2011. júl. 23. 16:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Szüzesség nem létezik, nem lehet "elvenni" olyan értelemben. De most, hogy így él az emberek fejében, hogy elveszünk valamit, máris valami oltári nagy dolognak tűnik.

Hívjuk inkább első alkalomnak.

Oh, és utána tudod mi fog megváltozni? A nagy büdös semmi, ugyanaz a pu.nci/fa.sz lesz ott, mint ami addig volt.

2011. júl. 23. 23:30
 22/24 anonim válasza:
38%

Szerintem nem leszel több se kevesebb egy hártyától. Hülyeségnek tartom ezt a nagy szüzességi lázat. Én ezt úgy mondom,hogy még nem volt semmilyen szexuális kapcsolatom és egyenlőre nem is hiányzik.

14/L

2011. júl. 24. 09:58
 23/24 anonim ***** válasza:

szerintem meg mindenki maga dönti el, nincs köze senki másnak más szüzességéhez!

Kapjátok be gyíkok, én leléptem!

2011. júl. 25. 00:47
 24/24 anonim válasza:
28 éves vagyok. Középiskolában volt egy osztálytársam, akinek listája volt, hogy hány fiúval feküdt el. Őt akkoriban k**vának hívták. Ma meg az a trendi, hogy minél előbb és minél több pasival. Nagyot változott a világ.
2011. júl. 25. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!