Az a mai fiatalok miért nem becsülik meg a szüzességet?
Figyelt kérdés
Például a fiúk nem becsülik meg azt, ha elvehetik egy lánynak a szüzességét. A lányok meg minél előbb el akarják veszteni. :/2011. júl. 23. 16:14
11/24 szamóca.. válasza:
de mert...mit becsüljek azon? ez ugyanúgy versennyé válna, mint hogy ki mikor veszíti el. ez az egész szexualitás szerintem nem erről kéne szóljon... érted, most azon megy verseny hogy "hudejo, 14 vagyok és már szexeltem" szerinted meg az lenne az optimális hogy "uh de faja, 17 vagyok, és még megőriztem a szüzességem". Nem az lenne a normális, hogy ha akkor veszítenéd el amikor ott van a lehetőség azzal az emberrel akit szeretsz?
miért lennék büszke rá hogy szűz vagyok vagy sem? ez rám tartozik, meg a pasimra. becsüljem meg és rágjam évekig a kefét, mert szexhiányom van, csak mert hudejoszüzesség? és ez egyáltalán nem jelenti hoyg mindenkivel össze kell feküdni, meg hogy nem odafigyelni, mert tudom hoyg ezt fogjátok belőle kiforgatni...
12/24 anonim válasza:
Kedves szamóca van aki értékeli és ezt hadd döntse el az. Megértjük a nem szűzeket is, hogy már leszarják ezt a dolgot, de van aki megbecsüli. Aki már elvesztette annak fáj, hogy nem tudják megbecsülni és ezért hülyeségnek tartja ahogy te is teszed.
13/24 A kérdező kommentje:
nem azt értem a megbecsülés alatt, hogy legyen 50 éves koráig szűz egy ember... de akkor sem kéne az első buliba tök részegen elveszteni mert, hogy minek a szüzesség nekem.?!
2011. júl. 23. 16:30
14/24 anonim válasza:
Én 15 vagyok(pár hónap múlva 16)de még egyáltalán nem szeretnék lefeküdni a barátommal. Nem érzem magam érettnek hozzá :/ mondjuk tényleg fura, mert vannak ismerőseim, akik már 13-14 évesen elveszítették a szüzességüket. De nem értem, ha én nemsokára 16 éves fejjel nem érzem magam késznek rá, akkor 13 évesen hogy akarhat bárki is bármit? :/
15/24 anonim válasza:
nagyon sajnállak ha ilyen társaságban nevelkedsz..akiket én ismerek azok teljesen normálisak de ha közelebbit akarnék mondani, elárulom hogy én megbecsülöm a barátnőmét nem is kényszerítem bele a szexbe
16/24 anonim válasza:
Nem minden fiatal gondolkodik így. Ne abból szűrd le, amit itt látsz. A média befolyásához annyit, hogy aki nem hagyja magát, azt nem lehet elrontani. Nekem például soha eszembe nem jutott, hogy a szexuális életemmel bármely formában is dicsekedjek. Ez csak rám és a páromra tartozik. Engem teljesen hidegen hagy, hogy ki mikor veszíti el a szüzességét és neki mennyit jelentett. Az a felháborító, ha ezt publikálja is.
17/24 szamóca.. válasza:
nadehát ezaz... ne add oda minden szembejövőnek, épp ezt írtam hogy félre fogjátok érteni. becsüld meg, de nem ad okot a büszkeségre, és ez nem egy lóverseny, hoyg meddig tudod megtartani, ahogy az sem hogy mikor tudod elveszteni.
18/24 anonim válasza:
Az is a megbecsülésbe tartozik, ha azzal veszti el valaki, akit szeret, és szereti.
19/24 anonim válasza:
én a macsakámal vesztettem el (szegény berci):s
20/24 anonim válasza:
Mert számomra semmi jelentősége nincs, csak zavaró hatása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!