Gázos haverral elveszteni?
Figyelt kérdés
Szóval...csak úgy dumáltunk facebookon, és erre terelődött a szó...de én eddig utáltam őt, csak most olyan más.
Azt mondta, hogy nagyon gyengéd lesz, stb, de utána nem járnánk meg semmi... meg az is szóba került, hogy csak petting...
nem tudom, nagyon izgatott vagyok..
15/L
2011. júl. 22. 23:24
41/42 anonim válasza:
Előző mert nemtudod a jelentését. nekemis szánalmas szó,amit nemismerek.
42/42 anonim válasza:
Nem leszel maradi:) Természetes dolog, hogy nem mész bele ilyen dolgokba. Ez nem maradi hanem értékelendő!! Nem vagy könnyen kapható kis tini szuka és ez becsülendő:D Én még 17 évesen se éreztem magam késznek egy párkapcsolathoz nem, hogy szexre vagy pettingre. Az hogy valaki akarja, kívánja még nem biztos, hogy készen áll rá! Pedig 15 évesen én nagyon szerettem volna egy kapcsolatot, de nem akartam belemenni, mert így éreztem helyesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!