Gázos haverral elveszteni?
Figyelt kérdés
Szóval...csak úgy dumáltunk facebookon, és erre terelődött a szó...de én eddig utáltam őt, csak most olyan más.
Azt mondta, hogy nagyon gyengéd lesz, stb, de utána nem járnánk meg semmi... meg az is szóba került, hogy csak petting...
nem tudom, nagyon izgatott vagyok..
15/L
2011. júl. 22. 23:24
31/42 anonim válasza:
úristen mit van mindenki úgy oda hogy 15 éves?-.- ha ő úgy érzi hogy készen áll a dolgokra akkor nem mindegy. én is 15 voltam mikor elvesztettem de nem haverral persze hanem a szerelmemmel. szerintem ne feküdjetek le max csak petting!
32/42 A kérdező kommentje:
11:21 esnek nagyon igaza van. egyébként már eldöntöttem, hogy nem fogom vele...megvárom, amíg jön valaki olyaN, AKI TÉNYLEG SZERET. köszönöm a válaszokat :)
2011. júl. 25. 15:00
33/42 anonim válasza:
Én az unokatesómmal vesztettem el, aki mellesleg nagyon jó haverom is.
34/42 LeszNevem válasza:
Nem gáz, sőt sokkal jobb mint idegennel, csak vigyázz pofára ne ess mert lehet hogy csak szivat.
35/42 LeszNevem válasza:
de idézek azért: "aki egy pin_át is kihagy a világ legnagyobb barma" - szóval szerintem ne félj! inkább légy férfi.
36/42 LeszNevem válasza:
Mondjuk ide a pénisz jobban illene de az a lényeg hogy szerintem ne várj :)
37/42 A kérdező kommentje:
Miért ne várjak? csak 15 vagyok...
2011. júl. 26. 17:29
38/42 anonim válasza:
Kedves 23:34-as ,könyörgöm hogy lehetsz ennyire madár? -ő még gyerek" nem hiszem h te vártál ameddig betöltöd a 18.életéved hogy vki jól megbaszhasson,esetleg te vkit.Maradi ...
39/42 anonim válasza:
"Maradi" Ez a legszánalmasabb szó amit életemben hallottam. Mindenkinek saját ügye ki hogy éli a szexuális életét akkor ne mondjuk meg másnak, hogy baszál vagy sem! Tanácsokat lehet adni, de érdekes hogy aki azt mondja nyugodtan az k*rvára nem ad semilyen tanácsot csak rábeszéli. Ellenben aki elmondja miért jó várni az meg maradi, meg hülye. Hát ezért van sok lány ebben a korban megbaszva, mert sok hülyeséggel nyomják tele a fejüket.
40/42 A kérdező kommentje:
De akkor is csak 15 vagyok.... mindenki ilyen idősen veszti el? mert ahogy rájttem, hogy nem akarom, rájottem, hogy milyen jól donttotem, mert nem vagyok még felkészülve... és nem hiszem hogy azért mert maradi vagyok... hanem, mert 15.
2011. aug. 3. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!