Gázos haverral elveszteni?
Figyelt kérdés
Szóval...csak úgy dumáltunk facebookon, és erre terelődött a szó...de én eddig utáltam őt, csak most olyan más.
Azt mondta, hogy nagyon gyengéd lesz, stb, de utána nem járnánk meg semmi... meg az is szóba került, hogy csak petting...
nem tudom, nagyon izgatott vagyok..
15/L
2011. júl. 22. 23:24
11/42 anonim válasza:
Nem hogy még csak 15 évesen ilyenen gondolkozol, de még hagyod is hogy átverjenek téged, mert viszket a bugyidban. Ha hülye vagy akkor megdugatod magad. Legyen eszed és küld el a p*csába a haverod. Nem is igazi barát az ilyen. Utána meg röhögni fog, hogy megtudod húzni téged aztán elmeséli a haverjainak aztán mindenki tudni fog rólatok. Kell ez neked? Ha mindenáron dugni akarsz akkor keress egy értelmes fiút akit szerethesz és nem meghúzni akar!
12/42 A kérdező kommentje:
De csak petting! Az is rossz?
2011. júl. 22. 23:44
13/42 anonim válasza:
Pettingbe se menj bele! Egyrészt nem biztos, hogy csak annyi lesz. Előfordul, hogy többet akar majd és lefektett. De csak petting is juttok el akkor is elmondja a haverjainak. Kisfiú, még szép hogy elmondja^^ Ez neki menő dolog. Nézd kislány keress valakit! Ne ilyen pöccsel foglalkozz. Hidd el nem fogod megbánni, ha rendes kapcsolatod lesz.
14/42 anonim válasza:
Értelmes, rendes pasi helyet elmennél szopni egy állítólagosan barátnak nevezettel, hát szép vagy. Utána meg szarul esik mikor megmondják a véleményüket. Ha lenne benned tartásod és okos lennél akkor büszke lehetnél magadra, de így te is csak szopós tini lány leszel. Amikor majd szopni fogod akkor gondolkozz el azon is, hogy mi lett volna ha olyannal lennél aki megérdemli.
15/42 anonim válasza:
Te nagyon naív vagy kérdezö... De én már nem mondok inkább semmit ellene.. Ha megcsinálod akkor ez van, a te bajod és nem az enyém.. Úgyis annyi hülye van ebben a korosztályban akik napi szinten vesztik el ilyen barom helyzetekben..
Egyébként pedig az, hogy azt mondja "csak petting lesz" valószínüleg csak a trükk, hogy belevigyen, aztán majd szépen meghúz...
16/42 anonim válasza:
Figy : Ezt a szüzesség dolgot mindenki máshogy fogja fel vki semmi vkinek élete legfontosabb eseméyne amolyan kincs féle.Ezért a két különbözö felfogásért nem kell elitélni őt... Kedves válaszoló ! Először is ha uj dolgokat szeretnél kiprobálni az élet-e terén nem hinném hogy egy olyan gyerekkel kéne csinálni akit még csak nem is bírsz.. Biztos vannak neked is fiú barátaid akik szeretnek(mint barát) és nem ienek akik csak akkor kedvesek veled ha amikor d*gásra kerül a szó. Én a helyedben inkább egy jó fiú barátom-at kérném meg erre amien kanosak úgy is belemegy.. nem kell a szemémbe csak 1x felmegy msnre és megkérdezed. Nekem is vmi ilyesmi képp volt az 1. nem bántam meg csodálatos volt és nem hinném hogy ezért bárkinek joga van elitélni engem én is 15 voltam amugy ilyen a mai fiatalság elkell fogadni ...
17/42 anonim válasza:
Az azért biztos ciki helyzet lesz, amikor felmerül barátnőiddel vagy akárhogy, hogy hogy is vesztetted el.
18/42 bitangbigtank válasza:
ebbe nem az a durva hogy 15 éves.. ismerősöm is elvesztette 14 évesen, de ő a mostani pasiával(most 19) De hogy 15 évesen egy "haverral" -.- inkább várd meg míg lesz pasid...
19/42 anonim válasza:
Kérdező! Ha felülsz a csávónak, nem elveszíteni fogod... meg leszel b*szva.
20/42 anonim válasza:
Ugyebár te döntesz de fogadd meg a tanácsokat.Én ha mondhatjuk úgy amellett állok, hogy nem ez a szitu velem is megtörtént.Megbeszéltük, másnap átjött beszélgettünk, puszilgatott semmi szex csak a kezünkkel elégítettük egymást.Azt beszéltük meg h csak ennyi lesz semmi kapcsolat majd mikor pár hónap múlva még mindig kerestük egymás társaságát egyszer elköpte, hogy jó lenne velem persze egyből dobbant a szível, mint minden 15 éves lánynak aki ilyet hall.Ezt a témát itt le is zártuk a kapcsolatot 2 évig még tartottuk mikor egyszer rákérdeztem, hogy akkor miért nem jöttünk össze a válasz erre csak annyi volt, hogy nem akart olyan lánnyal együtt lenni aki ilyen könnyen adta magát.Szóval jól gondold át, hogy mit teszel mert könnyen megbélyegezhetnek miatta én is csak egy kis kalandot akartam ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!