Szerintetek is hülyeség lenne elveszíteni a szüzességem? 14/L
igazából a kérdésemre tudom a választ..csak szeretnék egy kis megerősítést.
van egy fiú 18 és még szűz. nem járunk a korkülönbség miatt, de már volt petting. 5 hónapja tetszik nekem. és kívánom őt. ő is engem. tudom: kicsi vagyok, de sokan mondják rám h a koromhoz képest szellemileg és fizikailag is érett vagyok.
14 évesen leszoptál egy 18 éves srácot, aki mondhatni, idegen? Gratula. Vagy nem?
14/F
Látom valaki nem figyelt biosz órán. Petting: partner kielégítése bármilyen módon, a közösülést kivéve. De szerintem 14 évesen még az is korai
18F
Hàt grat érett làny! Oràl az elég durva, ezek utàn... .Mind1, csinàlj amit akarsz. Anyira utàlom amit csinàlnak ezek a 14-15 lànyokat oràl és màr a szexen törik a fejüket. Abszolut nem baj a szerelem, de a nyalàs, szopàs ebben a korban durva , ezért nem érettebbek a lànyok a fiknàl, màsban sem, max fizikailag. Uncsi màr ez a duma.
14/F
utolsò vagyok, àm a hormonaim nekem is dolgoznak, mègsem jàr a szexen a fejem, max csak maszti. Én nem bölcsködök az érett dumàval.
az elözö 14 fiu vagyok.
El sem olvastam a magyarázót, már így mondom:
HÜLYESÉG!
De mivel ismerem már a korosztályod és utom, hogy a dicső 18-at, amikor büszkeség elveszíteni, úgysem várod meg, így azt mondom, még várj legalább 3 évet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!