Szerintetek is hülyeség lenne elveszíteni a szüzességem? 14/L
igazából a kérdésemre tudom a választ..csak szeretnék egy kis megerősítést.
van egy fiú 18 és még szűz. nem járunk a korkülönbség miatt, de már volt petting. 5 hónapja tetszik nekem. és kívánom őt. ő is engem. tudom: kicsi vagyok, de sokan mondják rám h a koromhoz képest szellemileg és fizikailag is érett vagyok.
"h a 14 éves kislányok nem tudják mi a szerelem, mert igenis tudjuk!"
Dehogy tudod... Éretlen vagy, mint a magyar dinnye.
"és én még mindig kitartok amellett, hogy tudjuk mi a szerelem "
Tarts ki, később úgyis rájössz, hogy hülye voltál:)
higgyétek el, mi is tudhatjuk már ennyi idősen, hogy mi az a szerelem ;)
én is azt hittem, hogy ennyi idősen még nem tudhatom, de háát de :)
annyira hihetetlenek az emberek..már miért ne tudná egy 14 éves milyen a szerelem.anyukám 14 volt mikor összejött apukámmal és máig együtt vannak és már 20 éves házasok előtte pedig évekig jártak és a mai napig szeretik egymást. Én 14 évesen jöttem össze a barátommal..ennek már négy éve és imádtam akkor is és ma is...ha valaki azt mondja h 14 évesen még nem tudhatom és ez nem szerelem azokat csak sajnálni tudom..Lehet csak egy könnyű kis kamaszszerelem is de a szüleim esetéből ítélve nem kell megbélyegezni a 14 éveseket.Bocs,hogy nem a kérdésre válaszoltam de a válaszok borzasztóan feldühítettek. De ha már itt vagyok azt azért elmondom ,hogy abban egyetértek a többiekkel ,hogy a szexhez még fiatal vagy..de a SZERELEMhez nem..mert az egy csodálatos érzés és mindenkinek van joga hozzá..legyen az 14 éves vagy 64...
18/L
Alairom, tudjuk mi is 14 evesen hogy mi a szerelem. :)
Csak nekem nem jon ossze:(
De Egyszer rammosolyog majd a szerelem, a szexen ne gondolkozz meg raerunk meg ienekkeml foglalkozni 16-17-18 evesen is. A pettinget mire erted:o(mi tartozott bele?)
Nem mind1
14F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!