Szerintetek korai lenne most elveszíteni a szüzességem?
Figyelt kérdés
15/L2011. ápr. 4. 17:14
3/17 anonim válasza:
Az a környezetedtől függ. Ha vallásos, konzervatív családban nevelkedsz, akkor igen. Ha a szüleid nem ellenzik, akkor nem.
4/17 A kérdező kommentje:
Annyira vallásos nem vagyok, hogy minden vasárnap misére járok:) Köszönöm a válaszokat!
2011. ápr. 4. 17:21
5/17 anonim válasza:
Igen. Különösen, hogy ezt még Te sem tudod.
6/17 anonim válasza:
ha ezt itt kérdezgeted, akkor igen, korai. Én 14 évesen feküdtem le először a pasimmal. Nem kérdezgettem, éreztem. Az pedig hogy az emberek mit gondolnak, nem érdekel. Ez mindenki saját döntése. Amúgy sem úgy megyek ki az utcára, hogy kiabálom, hogy mikor vesztettem el...
7/17 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval.Mivel Te sem tudod megállapítani,hogy korai-e,így biztos,hogy korai.:)
9/17 anonim válasza:
szerintem még nagyon korai, az iskolába a tanulással foglalkozz ne a szexel, az még ráér,van még időd rá.pár évet várj még. 34F
10/17 anonim válasza:
Igen, most egyértelműen korai lenne, előbb nézd meg a híreket. Várj még egy-két órát, 19 és 22 óra között pont jó. De 22 óra után már túl késő lenne, akkor inkább aludnod kell, mert holnap suli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!