Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tampon használatakor kb...

Tampon használatakor kb meddig menjen fel a mutatóujjam?

Figyelt kérdés
hnap egész nap nem leszek itthon, muszáj kipróbálnom a tampont ma, írjátok már le mi tévő legyek:)
2009. ápr. 3. 14:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Vigyázat ! Tévedés! Lehet!

Az első ujjperc az pontatlan megfogalmazás,

mert a körömpercre kell ezt kijavítani!!!

(Vagyis anatómiailag az utolsóra, mert azt már nem követi több)

Az első ujjperc az alapperc! Vagyis ami a tenyérhez legközelebb esik.

2009. ápr. 3. 14:46
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Óh YES!

Végre egy pontos ember!

Ellentkező esetben átdöfi a szűzhártyáját, az ő korában!

2009. ápr. 3. 14:50
 13/19 A kérdező kommentje:

óh hát ilyeneket kell írni?! jó égxD

tehát akkor úgy ahogy van, az egész mutatóujjamal?

2009. ápr. 3. 15:23
 14/19 anonim ***** válasza:
addig told fel amig birod az első ujjperc...lol ----ennyi egy ujperc...
2009. ápr. 3. 15:29
 15/19 anonim ***** válasza:
------- nah jo ekkora XD
2009. ápr. 3. 15:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Amilyen hosszú az ujjad. Én így szoktam. Ha nincs elég mélyen, akkor érzed és az nem jó. A lényeg, h elég nedves légy, mert különben fáj a felhelyezés...Ezen segíthet a síkosító a tamponhoz, amit patikában vehetsz. Kihúzni akkor kell, ha megtelt, mert akkor nem fáj. Elvileg 3-4 óránként cserélni kell, de ha nem telt meg, akkor elég necces...Nekem van, hogy 8 órát is fenn van, de ez nem épp egészséges, bár még sosem volt bajom tőle szerencsére. Van, hogy egyszerűen nem jutok addig mosdóba, vagy nem olyanok a higiéniai körülmények. Mivel szűz vagy, csakis mini tamponnal próbálkozz. Legjobb az o.b. light flow, mivel olyan a borítása, hogy nagyon egyszerű felhelyezni. Emellett ha félsz, hogy átázol, használhatsz betétet is.
2009. ápr. 3. 16:02
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, ne legyetek már ilyen primitívek!

1. Mi van akkor, ha sérti a szűzhártyáját? Elmondom: semmi. Gimnasztikától, lovaglástól is átszakadhat, de van akinek alapból nincs. ETTŐL MÉG SZŰZ MARAD! A szüzesség definíciója: Ha még nem járt hímtag a csaj hüvelyében. EZ A SZÜZESSÉG. Nem oszt, nem szoroz a szűzhártya.

2. Addig told, amíg tudod! Különben marha kényelmetlen lesz.

3. Mindenképp minivel kezdj, aztán ha megszoktad, használhatsz normált is. Nem sok a különbség a kettő közt.

2009. ápr. 3. 16:15
 18/19 anonim ***** válasza:
71%

:))Első tamponos:DNekem is hú de rossz volt,14 voltam amikor először kipróbáltam,nem is ment fel,vagy 10 tampont kidobtam mire végre célba ért az az egy.Úgy megörültem,akkor.

Hát nekem alapjáraton picik az ujjaim,én is elég pici vagyok,szal nekem tövig kell nyomni az ujjam,ha neked hosszú akkor csak addig amíg kényelmes.Csináld azt,hogy amikor feltoltad összeszorítod a hüvelyizmaid és ha nem érzed akkor már megvagy,ha igen akor spuri be és tol mág rajta.Amúgy ezért jók az applikátoros tamponos,mert higiénikusabb is és azon rajta van h meddig h hán méter:))

Amúgy nem kell az egyik lábat feltenni,vagyis hát ahogy neked kényelmes,a lényeg a nagy terpeszX

2009. ápr. 4. 12:09
 19/19 A kérdező kommentje:
de arik vagytok, köszi h segítettetek;)
2009. ápr. 11. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!