Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire veszed komolyan a ribanc szó jelentését használatakor? Egyáltalán mit jelent neked ez a kifejezés?
Mostanság a ribanc szót nem csak a k..urv..ákra gondolva mondják általában.
Ugyan úgy mint ahogy a kö..csög kifejezést sem csak melegekre értik a két szót ugyan úgy kezelik csak az egyiket lányokra a másikat fiúkra.
tudtom szerint a k*rva szó jelentése nem teljesen egyezik meg a r*ibanc szó jelentésével.A k*rva az aki pénzért árulja a testét,a r*banc szót pedig olyan lányokra használják,akik csak a szex élményeiért jön össze egy sráccal vagy akár egyszerre több pasit is "tart".Ha tévedek,szóljatok :D
amúgy meg engem nem nagyon izgat,ha valaki valamit káromkodik nekem.Akár ezt a szót is használva,ugyanis 1.,tudom,hogy nem igaz rám,2.,úgyis azt várná el az az ember,hogy felhúzza az agyam,3.,elég együgyű lehet,ha nem képes normálisan elhordani a rákba,hanem ehelyett csak káromkodik és sértegetni próbál ;D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!