Tampon (helytelen) használatakor sérülhet-e a hüvely,
illetve mi történik ha átszakad a szűzhártya?
Figyelt kérdés
Tudniillik a helyzet a következő: valószínűleg rosszul tettem fel a tampont, mert amikor ki akartam szedni nehezen jött, akadozott illetve meg is akadt majd addig meddig igazgattam míg kijött. Az ezt követő tampon eltávolításakor a csúcsán kijött vele vmi, de a kilökődött nyálkahártyánál jóval nagyobb volt. Rendesen megrémültem amikor zuhanyzás közben egy még nagyobb darab vált le. Van ötletetek hogy mi történt?
A szűzhártya ha átszakad, le is válik?
Előre is köszi a segítséget!
2008. nov. 5. 00:18
1/7 anonim válasza:
Szia! A szűzhártya nem válik le. Amit láttál, az alvadt vér volt, nyugi.
2008. nov. 5. 08:09
2/7 anonim válasza:
A tampontól kicsit a valószínüsége, hogy átszakad a szűzhártya, mivel, az egy rugalmas hártya, ami elég sokat kibír. Persze, a sexuális együttlétnél, nem egy tampon méretü dologról beszélünk, és akkor fog átszakadni. Különben is, nem minden lány vérzik, ha meg igen, lehet, hogy csak pár csepp, amit észre sem vesz...
2008. nov. 5. 08:49
3/7 anonim válasza:
Szerintem lehet hogy a szűzhártyád sérült...suzerintem nekem is igy volt..mikor elöször használtam tampont majd be sza..tamXD ugy fájt...az első szeretkezésemkor pedig enm véreztem..bár akkor is fájt egy kicsit..hát ki tudja:D de lehetni lehet...de sztem is csak alvadt vér volt...
2008. nov. 5. 10:08
4/7 anonim válasza:
Mi történik ha átszakad a szűzhártya? Át lesz szakadva a szűzhártyád XD De ettől még SZŰZ leszel!!!!
:OXD
2008. nov. 5. 14:05
5/7 anonim válasza:
lehet hogy az a hartya csak alvadt ver volt nyugodj meg de ha nem fajt felhejezeskor illetve eltavolitasnal(a tampon) akkor nem valoszinu hogy atszakadt a szuhartyad....de ha nagy meretu volt a tampon akkor lehetseges
Ne ijedj meg ha meg akarsz nyugodni akkor beszelj anyukaddal vagy fordulj orvoshoz o majd megmondja pontosan h atszakadt e a szuzhartyad vagy sem:D
2008. nov. 6. 14:13
6/7 anonim válasza:
Vagy nézd meg magadnak tükörrel! Lehet, hogy kicsit sérült...
2008. nov. 6. 17:18
7/7 A kérdező kommentje:
köszi hogy írtatok! nagy valószínűséggel alvadt vér volt, csak ijedtemben mindenfélét elképzeltem... :) de azóta minden rendben, szal az lehetett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!