Mennyire gáz az ha egy csaj egy egyéjszakás kalandban veszíti el a szüzességét?
a szokásos kérdés.. miért van az, hogy ha egy csaj lefekszik sok pasival, akkor ribanc, viszont ha egy pasi lefektet sok csajt az "menő" ? van a lakat és kulcs elmélet.. ami a pasiknak kedves és részben igaz is.. de héé 21. században élünk..
"Van egy kulcsod, ami minden lakatot kinyit, akkor az egy nagyon jó kulcs, viszont ha van egy lakatod, amit minden kulcs kinyit, akkor az egy nagyon szar lakat."
nem az. nekem ő kellett, de csak arra a pár napra. ezt tudta ő is, mert ember nem vette komolyan, ezzel tisztában volt :D fiatal volt, helyes és megbízhatatlan, aki azért ment katonatisztnek, hogy ne kelljen dolgoznia, apja pénzelte. tehát nem jártam volna vele komolyan akkor sem, ha pisztolyt nyom a tarkómhoz. viszont jó szerető volt és tapasztalt. rohadtul nem bántam meg, jobb volt, mint bénázni...egyébként majdnem 18 voltam, és nem lettem ettől rib@nc.
29/N
"persze...rigyn@ lesz belőlem... mivel csak a csajokból lehet, egy pasit se ítélnek el azért meg 15 csajt megdöngetett...és még után ők k@rvázzák le a nőket...holott ők is megfektettek párat..."
Ha van egy olyan kulcs, ami minden zárat kinyit, az akkor nyilvánvalóan egy elég jó kulcs lehet. Viszont ha van egy olyan zár, amit minden kulcs kinyit, az meg egy elég sz@r zár, nem? Ezen gondolkozz el.
Férfiként mondom, hogy menjetek már a halál f.szára ezzel a szar kulcsos közhellyel.
Nem az egyéjszakásokkal van a baj, hanem az, ha valakinek ez a hobbija, és minden hétvégén, vagy másnap más ismeretlennek kefél.
A ribancság nemtől függetlenül elítélendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!