Ez manapság téyleg ilyen természetes dolg, hogy a fiatalok 14-15 évesen veszti el a szüzességüket?
Annó, ennyi idősen meg sem fordult a fejemben, pedig én is pasiztam, de igyekeztem megvárni az igazit, és nem bántam meg, hogy vártam. 18 voltam pár nap híjján. Szép emlék maradt azóta is. Tényleg ennyire érettek? Testileg igen gondolom, de lelkileg?
Kíváncsi lennék tinik véleményére is.

Én 14 éves lány vagyok, és engem idegesít,hogy sok barátnőm mit csinál.. annyira gyerekes. Csak nagyok akarnak lenni a fiúk szemében,pedig csak le fogják őket nézni nagyobb korukban.Testileg meg némelyik csak érettnek tűnik. Kitömik a melltartójukat, satöbbi.A tesóim felnőttek, és az ő kiskorukban teljesen másmilyen volt,mint most.(Mesélték,onnan tudom,mielőtt valaki kérdezné.)SZERINTEM a szeretkezés a felnőttek dolga :-) , meg a szerelem kimutatása. Hogy magamról beszéljek.. én lelkileg még egypár évig nem leszek felkészült szerintem! Én gyerek akarok maradni,ameddig lehet. Testileg pedig egy átlagos 14 évesnek nézek ki.. semmivel sem többnek. :-) Aztán lehet,hogyha 1000 tonna sminket raknák magamra, meg olyan ruhákat hordanék, lehet,de semmi kedvem hozzá.
Amúgy a kérdésre válaszolva: nem természetes,hanem divatos!

Ennyi idősen azt hiszik, hogy az az igazi, akivel épp vannak, vele fognak összeházasodni, és holtomiglan.
Szálljunk már le a földre, a legtöbbjük szakít, ha mást nem pár éven belül, mert még 'nem éltek', és ki kell próbálni másokat is :S
És akkor fogják igazán megbánni, mert odaadták magukat az elsőnek, és nem vártak.
És az sem mindegy, mint írták, hogy 14 vagy 20 évesen! Egyáltalán nem mindegy, de erre majd ugyis később döbbentek rá... Mindegy is...
Egyébként pedig igenis van értéke a mai világban is a szüzességnek, kérdezz csak meg egy normális fiút, aki tud várni egy lányra, ha kell!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!