Ez manapság téyleg ilyen természetes dolg, hogy a fiatalok 14-15 évesen veszti el a szüzességüket?
Annó, ennyi idősen meg sem fordult a fejemben, pedig én is pasiztam, de igyekeztem megvárni az igazit, és nem bántam meg, hogy vártam. 18 voltam pár nap híjján. Szép emlék maradt azóta is. Tényleg ennyire érettek? Testileg igen gondolom, de lelkileg?
Kíváncsi lennék tinik véleményére is.
Én 14/L vagyok.Nekem még csak meg se fordul ez a fejemben.Testileg énis érett vagyok,de lelkileg nem hinném.Én igazából pasizni se szoktam mint a velem egy idős lányok.NEm azért mert mert nem lenne rá lehetőségem,hanem inkább nem látom értelmét még ilyen idős korban.ÉS szerintem a szexre abszolút nincsenek felkészülve.AZ a helyzet hogy sok lány ilyenkor megbolodnul hogy végre szereti őket valaki,ugy gondolják hogy már milyen"nagy lányok",önállóak,lassan felnőttek és ez hozzá tartozik a felnőtté váláshoz....
hát nem tudom...:×
Az ilyenek fognak 20 évesen már kiégni. Az ő dolguk, mindenki a maga kárán tanul.
Nem véletlenül mondják a szüzességre, hogy egyszer lehet csak odaadni valakinek, vissza már 'nem hozható'.
És a fiúk zöme sem értékeli az olyan lányokat, akik akár 15 évesen már nem szűzek, pedig mit nem adnának egy rendes lányért...
21/L
Sziasztok!
Én 15 éves lány vagyok. Engem is hajt a kíváncsiság, e csak azt hiszem azért met mki erről beszél és ezt csinálja, és a legjobb bnőim is már tul vannak rajta, de számomra ez nem azt jelenti h huuu akkor énse lóghatok ki a sorból. Hiába vagyok 4 hónapja együtt a barátommal. Meg a másik az, hogy az én korosztályomnak a szülei semmit sem tudnak arról h gyerekük mit csinál. Én megbeszéltem anyukámmal ha vmit akarok előtte mindenképpen szólok neki, és irány a nőgyógyász. Sztem ez így helyes=)
Meg megnyugtató, hogy van ott vki akihez fordulhatsz ha kérdésed van.
De kérdésedre válaszolva...:Igen, sajnos ilyen természetes=(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!