Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez manapság téyleg ilyen...

Ez manapság téyleg ilyen természetes dolg, hogy a fiatalok 14-15 évesen veszti el a szüzességüket?

Figyelt kérdés

Annó, ennyi idősen meg sem fordult a fejemben, pedig én is pasiztam, de igyekeztem megvárni az igazit, és nem bántam meg, hogy vártam. 18 voltam pár nap híjján. Szép emlék maradt azóta is. Tényleg ennyire érettek? Testileg igen gondolom, de lelkileg?

Kíváncsi lennék tinik véleményére is.

2009. ápr. 2. 13:07
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
61%
16 éves vagyok [F] és lelkileg is érettnek érzem magam a szexre. Bár barátnőm 15, és mostanában fontolgatja az első alkalmat. Nemtudom, hogy készen áll e. Fél éve vagyunk együtt..
2009. ápr. 2. 13:22
 2/29 anonim ***** válasza:
81%

Én 14/L vagyok.Nekem még csak meg se fordul ez a fejemben.Testileg énis érett vagyok,de lelkileg nem hinném.Én igazából pasizni se szoktam mint a velem egy idős lányok.NEm azért mert mert nem lenne rá lehetőségem,hanem inkább nem látom értelmét még ilyen idős korban.ÉS szerintem a szexre abszolút nincsenek felkészülve.AZ a helyzet hogy sok lány ilyenkor megbolodnul hogy végre szereti őket valaki,ugy gondolják hogy már milyen"nagy lányok",önállóak,lassan felnőttek és ez hozzá tartozik a felnőtté váláshoz....

hát nem tudom...:×

2009. ápr. 2. 13:24
 3/29 anonim ***** válasza:
79%
Dehogy természetes! mindig is vannak extrém esetek. a kedvencem amikor egy 14-15 eves azt mondja h "de lelkileg érett vok". ja, aztan meg majd jon ide sirni h "ha a fium berakta, egy kicsit szexeltunk, de nem élvezett belém, akkor lehetek terhes?" kerdesekkel.
2009. ápr. 2. 13:29
 4/29 anonim ***** válasza:
70%

Az ilyenek fognak 20 évesen már kiégni. Az ő dolguk, mindenki a maga kárán tanul.

Nem véletlenül mondják a szüzességre, hogy egyszer lehet csak odaadni valakinek, vissza már 'nem hozható'.

És a fiúk zöme sem értékeli az olyan lányokat, akik akár 15 évesen már nem szűzek, pedig mit nem adnának egy rendes lányért...

21/L

2009. ápr. 2. 13:31
 5/29 anonim ***** válasza:
72%
én 16 vok és lány, és én úgy gondolom, hogy akik ilyet csinálnak azok leginkább 'kíváncsiságból' vagy 'kalandvágyból' teszik.. minden esetre én sosem lennék ilyen.. Amúgy akiket ismerek és ilyenek, 90%-uk megbánta.
2009. ápr. 2. 13:37
 6/29 A kérdező kommentje:
Azért látom vannak még rendes fiatalok. A második válaszoló előtt le a kalappal a gondolkodás módja miatt. Minden hasonló korúnak így kellene. Sajna én úgy látom, hogy lassan az ilyenek vannak kevesebben és lassan ők az extrém estek.
2009. ápr. 2. 13:53
 7/29 anonim válasza:
77%

Sziasztok!

Én 15 éves lány vagyok. Engem is hajt a kíváncsiság, e csak azt hiszem azért met mki erről beszél és ezt csinálja, és a legjobb bnőim is már tul vannak rajta, de számomra ez nem azt jelenti h huuu akkor énse lóghatok ki a sorból. Hiába vagyok 4 hónapja együtt a barátommal. Meg a másik az, hogy az én korosztályomnak a szülei semmit sem tudnak arról h gyerekük mit csinál. Én megbeszéltem anyukámmal ha vmit akarok előtte mindenképpen szólok neki, és irány a nőgyógyász. Sztem ez így helyes=)

Meg megnyugtató, hogy van ott vki akihez fordulhatsz ha kérdésed van.

De kérdésedre válaszolva...:Igen, sajnos ilyen természetes=(

2009. ápr. 2. 14:11
 8/29 anonim válasza:
80%
én 14 éves vagyok, nekem sem fordult még meg a fejemben.. szeretem a barátom, mindennél jobban, de bármennyire is úgy érzem, hogy igenis érett vagyok a szexhez, tudom, hogy ez nem így van, és azt is, hogy nem fogom megbánni ha várok vele. szerencsére a barátom szóba se hozza, és soha nem is erőltetné. az előző barátomat azért IS dobtam, mert nagyon szerette volna, ráadásul akkor még 13 éves voltam!! borzasztó.. szóval lehet, hogy nem bátorságból fekszenek le egymással a mai fiatalok, hanem mert a barátjuk szeretné és a kedvükben akarnak járni.. mondjuk én nem tenném meg.
2009. ápr. 2. 14:16
 9/29 anonim ***** válasza:
55%
Hála az égnek nem természetes, bár sajnos egyre gyakoribb.
2009. ápr. 2. 14:28
 10/29 A kérdező kommentje:
Úgy látom a lepontozások mindent megmagyaráznak. Számomra hasznosak. De aki lepontoz, írjon már légyszi. Miért szexeltek 14-15 évesen?
2009. ápr. 2. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!