Hogy vegyem rá az elsőre?
Nem a fenéket nem. Nem kell itt álltatni senkit sem!
ha nem arra mész, nem foglalkoznál ennyit azzal, hogy vajon mikor teszi meg neked.
Először is honnan tudod hogy nem akarja?
Ha így rákérdezel hogy akarsz szexelni persze hogy azt mondja rá hogy nem.
Olyan helyzetet kell teremtened ahol csak ti ketten vagytok mondjuk egy hotelszoba.Azzal az ürüggyel veheted rá hogy nincs e kedve egy pár órára kikapcsolódnia.Szerezzél valami romantikus filmet és miután vége kérdezd meg hogy megmasszírozhatod -e őt.Mindezek előtt vegyél masszázs olajat és azzal kezd el majd őt masszírozni.Ha szerencséd van hogy ellazul akkor pár mozdulattal utalhatsz a szexre.Pl: gyengéden elkezded simogatni a combját ha nem élvezné akkor itt még könnyen meg tudsz állni és nem lesz vitatkozás belőle de ha élvezi akkor tovább haladhatsz a feneke simogatásával ha ezt is kedveli akkor nyugodtan kapura lőhetsz ha érted hogy értem.Amúgy ez egy biztos tipp én is így csináltam az első barátnőmmel. (Még mielőtt kommenteket kapnék elmondom hogy ezt nem egy filmben láttam és nem a lány nem volt prosti!!!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!