Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy vegyem rá az elsőre?

Hogy vegyem rá az elsőre?

Figyelt kérdés
a barátnőmet szeretném már rávenni az első szexre..én már kivánom 2 hónap után..15éves ő és énis 15 vagyok..szerintetek? :o
2011. júl. 15. 19:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
nem a szexre megyek...
2011. júl. 15. 19:43
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem a fenéket nem. Nem kell itt álltatni senkit sem!

ha nem arra mész, nem foglalkoznál ennyit azzal, hogy vajon mikor teszi meg neked.

2011. júl. 15. 19:45
 13/18 anonim ***** válasza:
Dehogynem.. amiket írsz abból látszik, hogy te arra mész. Nincs értelme álszentkedni.. Inkább hagyd békén szegényt..
2011. júl. 15. 19:47
 14/18 krisz307 ***** válasza:

Először is honnan tudod hogy nem akarja?

Ha így rákérdezel hogy akarsz szexelni persze hogy azt mondja rá hogy nem.

Olyan helyzetet kell teremtened ahol csak ti ketten vagytok mondjuk egy hotelszoba.Azzal az ürüggyel veheted rá hogy nincs e kedve egy pár órára kikapcsolódnia.Szerezzél valami romantikus filmet és miután vége kérdezd meg hogy megmasszírozhatod -e őt.Mindezek előtt vegyél masszázs olajat és azzal kezd el majd őt masszírozni.Ha szerencséd van hogy ellazul akkor pár mozdulattal utalhatsz a szexre.Pl: gyengéden elkezded simogatni a combját ha nem élvezné akkor itt még könnyen meg tudsz állni és nem lesz vitatkozás belőle de ha élvezi akkor tovább haladhatsz a feneke simogatásával ha ezt is kedveli akkor nyugodtan kapura lőhetsz ha érted hogy értem.Amúgy ez egy biztos tipp én is így csináltam az első barátnőmmel. (Még mielőtt kommenteket kapnék elmondom hogy ezt nem egy filmben láttam és nem a lány nem volt prosti!!!!!)

2011. júl. 15. 20:11
 15/18 anonim válasza:
ha 15 évesen nem akarsz egy évet várni akkor a szexre mész... iylen idősen akár még több évet is várhatsz. a barátnődnek viszont gratulálok h neki van esze
2011. júl. 15. 20:18
 16/18 krisz307 ***** válasza:
Haggyad már egy Pap sem vár 1 évet!!!! XDDDDDD (Mármint a többségük)
2011. júl. 15. 20:23
 17/18 anonim válasza:
100%
erről inkább nem mondok semmit mert csak felbaszom vele saját magamat :)
2011. júl. 15. 20:28
 18/18 Jesus Krisztus válasza:
Verd meg
2011. júl. 19. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!