Hogy hozzam fel a szülők előtt hogy már nem vagyok az a kis szűz leányzó, hanem 15 évesen már nemi életet élek?
Figyelt kérdés
Apukám már szokott poénkodni, neki még el is mondom szívesen, de anyukám más tészta...ő mondta hogy várjak még pár évet, meg lehet megbánom...nem tudom hogy tudnám felhozni a témát...kérlek aki tud tapasztalatot mondjon hogy adta elő, aki tud segítsen!2009. márc. 31. 21:23
21/24 anonim válasza:
ha feltétlen közölni akarod vele/velük,akkor kezd ugy hogy anyu ugy érzem készen állok rá és szeretném ha segitenél milyen védekezést használjunk,(nem kell neki tudnia hogy már rég túl estél rajta)mert nagyon kivánjátok egymást és hát a testi vágynak nem tudtok már ellent mondani.akkor szépen megbeszéled vele mintha tudatlan lennél aztán 1-2 hét múlva elmondod neki hogy köszönöd a segitséget és a tanácsokat és már túl vagy rajta.És mivel felvilágositott ezért vigyáztatok is.Ennyi.én is ezt tettem,Sok sikert!!
22/24 A kérdező kommentje:
Ez jó:P és köszönöm az eddigi válaszokat is:)
2009. ápr. 4. 08:21
23/24 anonim válasza:
fellehet pofozni,de attól még nem varródik vissza a szűzhártya.
24/24 anonim válasza:
Én akkor is azt mondom, hogy semmi köze hozzá. Akkor se ha az anyja. Ha meg ilyen, hogy félni kell tőle, akkor pláne. Az, hogy valaki ezt megbeszéli az anyjával az választás kérdése és valószínűleg normális anyja van. Az én apám még 20 évesen is ordított a telefonba, hogy ki engedte meg, hogy a barátomnál aludjak. Közben anyámnak 20 évesen meg már férje volt meg egy két éves gyereke (én) és akkor okoskodnak nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!