Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy hozzam fel a szülők...

Hogy hozzam fel a szülők előtt hogy már nem vagyok az a kis szűz leányzó, hanem 15 évesen már nemi életet élek?

Figyelt kérdés
Apukám már szokott poénkodni, neki még el is mondom szívesen, de anyukám más tészta...ő mondta hogy várjak még pár évet, meg lehet megbánom...nem tudom hogy tudnám felhozni a témát...kérlek aki tud tapasztalatot mondjon hogy adta elő, aki tud segítsen!
2009. márc. 31. 21:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem meg ne mondj semmit:D Szerintem én anyukám se jött még rá, h nem vagyok szűz:D Gyógyszerhez szerintem még amúgy is fiatal vagy, ilyen idősen nem kell ilyennel terhelni a szervezeted, gumit tudtok venni, nem kell róla tudnia és kész:)
2009. márc. 31. 23:15
 12/24 anonim válasza:
79%
Én 16 voltam megmondtam neki igaz mi 1 évet vártunk rá.De sikerült ledöbbenie anyámnak.Na ez ma kicsit másabb már.Ez 13 éve volt.Fokozatosan lassan add elő.Hogy mi lenne ha szexelnél a sráccal?Ha kiakad akkor puhítsd még ha nem szólj hogy már megvolt.Én a lányomnak megmondtam szóljon mindenképp el is várom tőle.De még csak 9 és fél éves.Itt a 13 évesek szexelnek már.Amitől rendesen ki vagyok akadva,szóval a 15 ha észnél vagy nem olyan nagy gáz.
2009. ápr. 1. 08:57
 13/24 anonim válasza:
100%
Én ezt anno nem jelentettem be!Rám tartozik nem másra...
2009. ápr. 1. 10:11
 14/24 anonim ***** válasza:
41%
Nem értem, hogy miért kell ezzel itt dicsekedni! Azt hiszed, ettől vagy nagylány? Szánalmas.
2009. ápr. 1. 14:12
 15/24 anonim válasza:

Nem lehet megoldani,hogy "véletlenül" meglássa ezt a kérdést,esetleg olyankor,amikor nem vagy otthon?

Ja,de akkor ezt is meglátja..Esetleg írj ki egy hasonlót, vagy nem tudom..

2009. ápr. 1. 15:15
 16/24 anonim ***** válasza:
34%

mi a f*sz köze van hozzá, nem h beleszóljon...

az h ki hány éves az mkinek a maga felelőssége, erről nem szólok...

2009. ápr. 1. 18:15
 17/24 anonim ***** válasza:
" Anyu, nem vagyok már szűz."
2009. ápr. 1. 18:16
 18/24 anonim ***** válasza:
54%
A 18:15-ös biztos úgy gondolja, h ahhoz sem lesz köze, ha a saját lányát dugják majd 15 évesen.
2009. ápr. 1. 18:32
 19/24 anonim ***** válasza:
én is 15 volatm,és nem bántam meg.nem mondtam el anyuéknak,egystzerüen leesett neki ,hoyg ha biztos megtörtént már.nem volt bolodog töle,de tudta ha eltilt,attól még a szüzességem nem jön vissza.
2009. ápr. 1. 19:04
 20/24 anonim ***** válasza:
54%

Én anyád helyében felpofoználak. Még gyerek vagy, mégha nagylánynak is érzed magad. De ha Te nagylánynak érzed magad és már élsz nemi életed akkor ahhoz is légy nagylány, hogy oda állsz elé, hogy anyu én már nem vagyo szűz!!!

Azért szegény anyud arcát megnézném, mikor ezt előadod.

2009. ápr. 2. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!