Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy hozzam fel a szülők...

Hogy hozzam fel a szülők előtt hogy már nem vagyok az a kis szűz leányzó, hanem 15 évesen már nemi életet élek?

Figyelt kérdés
Apukám már szokott poénkodni, neki még el is mondom szívesen, de anyukám más tészta...ő mondta hogy várjak még pár évet, meg lehet megbánom...nem tudom hogy tudnám felhozni a témát...kérlek aki tud tapasztalatot mondjon hogy adta elő, aki tud segítsen!
2009. márc. 31. 21:23
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
nem akarlak basztatni,de a felnőttek felvállalják amit csinálnak.Nőjjél fel Te is. Pl valahogy igy: Anyu nemi életet élek.
2009. márc. 31. 21:29
 2/24 anonim ***** válasza:
74%

Miért kell hogy beszédtéma legyen! Végül is nem rád tartózik a nemi életed? Miért kellene elmondani?

Dicsekedni akarsz hogy megdugtak 15 évesen,vagy bünbánatot tartani:)

2009. márc. 31. 21:30
 3/24 anonim ***** válasza:
98%

Hááát, ha már úgyis elkezdtél nemi életet élni...Akkor csak azt tudom tanácsolni, hogy az apuddal beszéljél - az írásodból az derült ki, h ő hamarabb megértene, vagy legalábbis az apuddal, ha összefogtok lehet az anyudat is megtudjátok majd puhítani. De az anyák ilyenek, féltik a gyereküket, szóval ne csodálkozzál, ha neki ez nem fog tetszeni, de mit tehetne, kénytelen lesz belenyugodni.

L, 18

2009. márc. 31. 21:31
 4/24 anonim válasza:
61%
Ha apáddal meg tudod beszélni, megkérhetnéd, hogy finoman adagolja be anyukádnak. Vagy kérdezd meg anyut, hogy ő hogyan kapja be tövig:) Ebből rögtön tudni fogja, hogy már nem vagy olyan "kicsi"
2009. márc. 31. 21:31
 5/24 A kérdező kommentje:
A gáz hogy a szüleim nincsenek együtt, apukám kint él Bécsben, mi pedig Budán... mindegy az első válaszadónak is igaza van, és a többieknek fel kell nőni..attól félek, hogy elílt a fiútól, esetleg nem jöhet fel, vagy ilyesmi
2009. márc. 31. 21:34
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Neked kell felnőni, ha ennyi idősen szexelsz, akkor vállad is anyukád előtt... Vagy ne kezd el 15 éves korban, hanem amikor már nem ellenőriznek...
2009. márc. 31. 21:37
 7/24 anonim válasza:
100%
Akkor is azt mondom, hogy apádon keresztül is megtudhatja. Apádnak tán van annyi esze, hogy meggyőzi anyukád, jobb ha inkább megbeszéli veled a dolgokat, mert különben (mint most is) nem fogja megtudni, hogy mi van veled.
2009. márc. 31. 21:45
 8/24 anonim válasza:
100%
Én nem közöltem anyámmal, egy idő után csak leesett neki, hogy már biztos nem csak a kezét fogtam. Mi nem beszéltünk ilyenekről, valahogy nem ment. Szóval nem kötöttem az orrára, én úgy voltam vele minek azt neki tudni...
2009. márc. 31. 21:54
 9/24 anonim ***** válasza:
97%

"elílt a fiútól, esetleg nem jöhet fel, vagy ilyesmi"

Eltilt? És miért? Korábban kellett volna téged szorosabban fogni, mostmár mindegy. Ha eddig megtetted, mostmár nem tilthat el a fiúzástól. És ha nem kérdezi nem kell elmondani.

2009. márc. 31. 22:27
 10/24 anonim ***** válasza:
77%
Mond meg neki, hogy ha nem engedi, hogy találkozzatok, attól már nem leszel szűz. :P
2009. márc. 31. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!