A szuzesseg elvesztesehez nagyon szukseges az ujjazas elotte?
A baratnommel mar probalkoztunk az elsovel tobbszor is de mindig nagyon fajt neki. Probaltam mar ujjazni is ugy, hogy nagyon fel izgattam elote de az is fajt es nem tetszet neki. Szoval gondoltam inkabb hagyom. Gondolkoztam mar rajta hogy valyon mennyire szukseges de gondoltam inkabb megkerdezem masok velemenyet is.
19/f
Szivem szerint e mondat után:
"Mondjuk en megvagyok nelkule is de azert megis jo volna a szeretkezes, mert neha ugy erzem hogy a petting nem eleg ahozz hogy kimutassam hogy mennyire szeretem."
Azt mondanám neked, hogy hagyd ezt a csajt, és vegyél engem feleségül :):) (persze nem komolyan)
Eszméletlen jó dolog, hogy létezik még ilyen férfi! Mert Te az vagy! Nagyon nagyon szerencsés barátnőd van, irigylem érte :)
Újat én sem tudok mondani, lassan, lassan, lassan. Szerintem még nem kész rá, maradjatok a pettingnél, az is nagyon jó...!
Voltam már "szerelmes" olyan fiúba, akire mások rá se néztek eddig, 24éves. De vele egészen más okok miatt nem lett köztünk semmi.
Tehát: nem tudom, de nem hiszem, hogy így lenne.
Szia, jo lenne, ha nem eroltetnétek az aktust. Én nekem ugy van, hogy a szeretkezesek 97%-a "petting" es csak 3% aktus, mert nem arra gyurunk, az csak ugy jon magatol néha. Pont az lehet a baj, hoyg az aktus és a szeretkezes kozé egyenlosegjelet tezstekl, es nagyon akarjatok. Nem szabad. Önfeledten oruljetek az egyuttletnek, mas dolgokat csinaljatok. A baratnod nem jut el az ún. harmadik izgalmi fazisba. Döntsetek ugy, hogy nem lesz dugás.:) Hónapokig, akár évekig is. Ha a baratnod majd sikitva megprobal magaba gyomoszolni, akkor tudhatod, hogy a 3. izgalmi fazisban van.:) Az egy olyan erzes, hogy belehal az ember, ha akkor nem gyomoszolheti magaba a fiut.:)
(35 éves lany/nő vagyok, kinek mi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!