Házasság előtti önmegtartóztatás egyetemistaként?
Kövesse Jézust. Ő dönti el.
Nincs hátránya. Ennek nincs. Ha ki is néznék emiatt, akkor se fogja tragédiának megélni, mert döntött Jézus mellett. Ez, hidd el, ő már tudja, mindent megér.
Nem kell féltened. Jézus vele lesz mindig.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 13:00
Bocsi, privátba nem tudtam megírni
"de kimarad az élet fő részéből sőt már ki is maradt."
"nem kell belemerülni kell hogy legyen egy határ a vallás és az élet/magánélet közt."
Szerintem meg nem maradt ki semmiből.
De bele kell merülni és jól is teszi.
Nem tudja visszatekerni, de majd ha elgondolkodik az életén szerintem emiatt nem is akarja majd... Hidd el! :D
:D
"Házasság előtti önmegtartóztatás egyetemistaként?"
Miért csak egyetem előtt lehet házasság előtti önmegtartóztatásról beszélni? Egyetemmel véget ér?
válasz: ma 09:35
Nem, attól félek félreértetted a kérdést; bocsi, lehet, hogy félreérthetően tettem fel (°~°). "Házasság előtti önmegtartóztatás egyetemistaként?", azaz mit gondolsz arról, ha valaki egyetemi évei alatt sem szegi meg a leendő felesége felé tett ígéretét. Ha nem reklámozza, nem térít és emellett teljesen normális, akkor kinézik-e?
Kérdező, hagyd már ezt az egészet pihenni. Én még egy egyetemistát sem láttam öt egyetemi évem alatt "szűz vagyok a házasságig" felirattal lófrálni a nyakában.
Plusz normális embert, akinek van Saját élete, hidd el, hogy nem a másik szexuális aktivitása foglalkoztat első sorban.
Amúgy egy kérdés, ötlet, javaslat, stb:
ha szeretitek egymást, gondoljátok végig ezt a szakítás dolgot! AZÉRT szakítottatok, mert más városban éltek??? Mi feleségemmel 6 év házasságban a munkánk miatt több mint fél éve külön élünk, havonta egy hetet vagyunk együtt, és szeretjük egymást, és várjuk, hogy újra rendesen együtt élhessünk. Miért gond az, hogy messze vagytok egymástól? Akár kéthetente mehet hozzád, ha a szüleihez megy minden második héten az egyetemről, nyáron együtt lehettek, és ha te is olyan szakra mész, ami van az ő egyetemi városában, akkor egy-kéz múlva év közben is találkozhattok. (Ha jól értettem, te 17 vagy.) Akkor mi a gond, vagy nem emiatt szakítottatok?
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!