Így gáz elveszteni? Hogy javíthatnék a lelkiismeretemen?
pff :D nekem nem a szexen jár az eszem.
13l
szerintem most nem rólatok van szó..
a kérdés írójának, szerintem semleges.. mármint nem annyira cink.
de azért mondd meg neki, hogy csak egyszeri alkalom volt.
Én most inkább nem írom le a véleményem.
13l
13l: nem olvastam végig mert az első kommentednél agyf@szt kaptam ! -.-"
kurv@ okos vagy komolyan mondom, ez az a téma amikor tényleg nagyon gratulálok az életedhez !! (y)
13 évesen lerészegedni.. eleve alkoholt fogyasztani nem kéne, nem h még ennyire berúgni!
meg még h rokonnal.. tényleg nagyon kikészültem, fejemet verem a falba h ilyen gyerekek vannak és ez csak eldurvulni fog még..
szüleidnek is nagyon gratulálok h ilyen nevelést kaptál.;)
hányingerem van.:dd
amugy a kérdezőnek mondanám h nagyon tudlak sajnálni. ezt ne vedd jófejségnek mert nem pozitív amit mondok, sajnálom h letámadlak titeket, de az ilyen nagyon kiborít ! -.-
amugy remélem szüleid tudják, vagy legalább magadtól eltaláltál a nőgyógyászhoz.
én is 15 vagyok, és bevallom szoktam inni, de csak alkalom adtán és azt is mértékkel !
és igen, 15 évesen még szűz vagyok.: ) és büszke is rá.;)
és nem azért vagyok az mert nem vagyok rá kész vagy nem volt még pasim stb. a hatodik barátommal vagyok most együtt, aki 17 és ő is szűz, nem erőlteti, és megvagyunk szex nélkül is. szóval ennyit rólatok, büszkék lehettek magatokra.: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!