Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Így gáz elveszteni? Hogy...

Így gáz elveszteni? Hogy javíthatnék a lelkiismeretemen?

Figyelt kérdés
Én egy elég visszafogott lánynak tartom magam. Mindíg tartom a határokat. Mégis nemrégen vesztettem el egy buliban, ráadásul én nyomultam rá a srácra és egy sátorban csináltuk. Mellesleg: a srác NEM IS TETSZIK!! :((( 15/L
2011. júl. 11. 19:44
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
0%

pff :D nekem nem a szexen jár az eszem.

13l

2011. júl. 12. 13:44
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
na persze..
2011. júl. 12. 13:47
 33/44 anonim ***** válasza:
0%
Nem az a célom,hogy szét legyek b*szva.Ezek szerint nem számít semmit,hogy részeg voltam?!Egyébként nem csak a szexen jár az eszem.6 éve zongorázok és a bizonyítványom is egész jó lett.
2011. júl. 12. 13:52
 34/44 anonim válasza:
67%

szerintem most nem rólatok van szó..

a kérdés írójának, szerintem semleges.. mármint nem annyira cink.

de azért mondd meg neki, hogy csak egyszeri alkalom volt.

2011. júl. 12. 15:35
 35/44 anonim ***** válasza:
90%
13:52 tudod számít annyiban hogy gratulálhatsz magadnak,hogy 13 évesen részeg vagy a többibe nem folyok bele,mert már leírtam én egyszer a véleményem
2011. júl. 12. 15:41
 36/44 anonim ***** válasza:
0%

Én most inkább nem írom le a véleményem.

13l

2011. júl. 12. 16:07
 37/44 anonim ***** válasza:
52%

ma 16:07

Azért szúrnálak!

2011. júl. 12. 18:03
 38/44 anonim ***** válasza:
0%
Lesz*rom.
2011. júl. 12. 19:50
 39/44 anonim ***** válasza:
elég szar lehet neked, ha ilyennek születtél.. :DD
2011. júl. 13. 20:33
 40/44 anonim válasza:

13l: nem olvastam végig mert az első kommentednél agyf@szt kaptam ! -.-"

kurv@ okos vagy komolyan mondom, ez az a téma amikor tényleg nagyon gratulálok az életedhez !! (y)

13 évesen lerészegedni.. eleve alkoholt fogyasztani nem kéne, nem h még ennyire berúgni!

meg még h rokonnal.. tényleg nagyon kikészültem, fejemet verem a falba h ilyen gyerekek vannak és ez csak eldurvulni fog még..

szüleidnek is nagyon gratulálok h ilyen nevelést kaptál.;)

hányingerem van.:dd

amugy a kérdezőnek mondanám h nagyon tudlak sajnálni. ezt ne vedd jófejségnek mert nem pozitív amit mondok, sajnálom h letámadlak titeket, de az ilyen nagyon kiborít ! -.-

amugy remélem szüleid tudják, vagy legalább magadtól eltaláltál a nőgyógyászhoz.

én is 15 vagyok, és bevallom szoktam inni, de csak alkalom adtán és azt is mértékkel !

és igen, 15 évesen még szűz vagyok.: ) és büszke is rá.;)

és nem azért vagyok az mert nem vagyok rá kész vagy nem volt még pasim stb. a hatodik barátommal vagyok most együtt, aki 17 és ő is szűz, nem erőlteti, és megvagyunk szex nélkül is. szóval ennyit rólatok, büszkék lehettek magatokra.: )

2011. júl. 14. 00:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!