Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan javíthatnék a helyzeten? Nagyon félénk vagyok. :S
Még nyáron megismertem egy fiút, akibe nagyon szerelmes lettem, és szerintem én is tetszem neki. Felvettem msn-re és egy csomót beszélgetünk, meg a suliban is, csak az a baj, hogy élesben annyira béna vagyok...egszerűen ha visszagondolok, miket mondtam neik, legszívesebben elsüllyednék. És mostmár romlott a helyzet, nem merek vele beszélni, mert félek, hogy leégetem magam...valahányszor meglátom, mindig elpirulok és már mások is mondták, hogy nagyon látszik...ha a közelembe kerül, elkezdek bénázni...de ugyanakkor szeretném elmélyíteni a kapcsolatot. Mit kéne tennem? Próbálom leküzdeni ezt a problémát, de nem megy:/ Köszönöm a válaszokat!
14/L
tekints rá úgy,mint bármelyik fiúra,ha legközelebb meglátod csak mosolyogj és köszönj neki nem bánod meg;).ne hidd,hogy csak egy esélyed van!ha beégsz akkor se bujkálj előle,mert az a ciki... helyette nevess magadon.ebből látni fogja,hogy
magabiztos vagy és azért fog hajtani hogy veled legyen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!