Mit szól hozzá? A szüzesség elvesztésének életkori éve statisztika.
A szüzesség elvesztésének életkori éve. címmel A szüzesség életkori összesítés.
__1___százaléka_11_évesen_(ez_eddig_összesen:__1___százalék),
__2,5_százaléka_12_évesen_(ez_eddig_összesen:__3,5_százalék),
__6,7_százaléka_13_évesen_(ez_eddig_összesen:__9,2_százalék),
_13___százaléka_14_évesen_(ez_eddig_összesen:_22,2_százalék),
_16___százaléka_15_évesen_(ez_eddig_összesen:_38,2_százalék),
_20___százaléka_16_évesen_(ez_eddig_összesen:_58,2_százalék),
_12___százaléka_18_évesen_(ez_eddig_összesen:_70,2_százalék), és
__5___százaléka_19_évesen_(ez_eddig_összesen:_75,2_százalék), élte át az első szexuális élményét.
24,8_százaléka_20 évesen idősebben (vagy soha). (Igaz itt a 10 vagy az alattit nem számoltuk.)
És a "A szex vajon mi?", és egyebek röviden.
"A kutatás szerint az egy évtizeddel ezelőtti fiatalok körülbelül 17,5 éves korúkban vesztették el
a szüzességüket szemben a mai adatokkal, ahol ez már 15 évesen megtörténik." A korábbi kutatásoknál (jobban) játszott a tabu és a titok statisztika torzító hatása. Az korai elvesztés ellen, pedig jobban szólt a kamaszok (részleges)tájékozatlansága, ismereteinek részleges vagy teljes hiánya
a szex terén, és az ebből fakadó természetes félelme. Kis mértékében a korai szexnek, mint divat
jelenségnek a léte azért létezik. De a divat inkább a kortárs csoportokban elterjedő hamis híreket növelte leginkább csak.
Hazánkban a Kádár barokk értékrendszer is szerepet játszott, a viszonylag késő szüzesség elvesztésében."
aggódom, mert hiába fogom/próbálom majd úgy nevelni a gyerekem, nem fog menni, mert lesznek osztálytársai, haverjai/barátnői. nem fogunk tudni mit tenni.
2 éve vagyok együtt a bnőmmel és fél éve feküdtünk le 18/L+18/F és nem szégyellem.
szomoru,hogy manapsag mindenki igy elsieti...
egyebkent azzal nem ertek eggyet,hogy hazasagig szuznek kell maradni,mert ez olyan mintha megveszel 1 cipöt anelkul hogy felprobald.
A szülők nevelik, amire nevelik ;)
Nem a média ba*szkii.
Nem feltétlen a média a hibás.
Én mint tini egyre többet látom, hogy a lányok, mindig 1-2, vagy épp több évvel idősebb fiúba szeretnek bele, ő lesz a barátjuk... És a fiú bizony beletudja 'vinni' a lányt a szexbe. Persze ahhoz az is kell hogy ő is akarja. Nem ritka, hogy azért hagyják el a lányokat, mert nem feküdnek le vele. Gondolom ez a félelem is benne van a lányokban.. Meg mostanság amúgy is korábban érünk.
Ez van :\ Amíg nem esnek teherbe, és felelősségtudatosak, addig nincs akkor baj :)
(Hozzáteszem ez alkat kérdése is, mert személy szerint nekem még barátom sem volt...)
13L
én két hónapja vesztettem el....
azt hiszem még egy lány van aki szűz az osztályunkban..nem mintha ez baj lenne..
de már mindenhol ezt hallottam h milyen gááz..hetedikes lányok beszélgettek elöttem a büfében h csináljanak e tesztet mert késik....pff-.-"
de én nem azért csináltam hanem mert most találkoztam olyan fiúval akit szeretek is...és én is akartam nem csak ő:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!