Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok fiuk ti megbeszéltétek...

Lányok fiuk ti megbeszéltétek a szüleitekkel az elvesztését?

Figyelt kérdés
2009. márc. 29. 22:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

en sem tudtam volna errol beszelni rola. anyu alapbol prud meg nagyon kenyelmetlenul ereztem volna magam. apu meg....hat az apaknak jobb ha nem is tudnak arrol h mi tortenik a csodalatos 1szem lanyukkal.

tudok olyat aki a hugaval es az anyjaval tok jol megbeszelte, a huga 1 csomot kerdezett is :) szoval szerintem is a viszonyon mulik. de ha kis korod ota ugy nevelnek h a nagy nehezen megtett "golya hozza" felvialgostiason kivul szo sem esik rola, 1szeruen keptelenseg levesfozes kozben bedobni h apropo,mult 7en elvesztettem a szuzessegem. ilyen kapcsolat eseten szerintem sincs semi kozuk hozza. eroltetni nincs joguk, en meg magamtol nem erzem ugy h el akarnam mondani.

mondjuk most mar rajottek mert 3 eve vagyunk egyutt es 1 ideje arrol is tudnak h nala alszom.

2009. márc. 30. 12:48
 12/15 anonim ***** válasza:
76%
Ez magánügy, szal nem. De előbb utóbb úgyis kiderül.
2009. márc. 30. 14:30
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Remélem,aki azt írta magánügyg ,és nem tartozik rájuk,betöltötte már a 18-at mikor elkezdett szexelni,mert egyébként igencsak rátartozik az anyádra,aki a világra szült,hogy hol kivel kefélsz..szóval ne legyeteket ennyire nagyképű kis szarosok.

Én nem beszéltem meg,de mikor kérdezte elmondtam neki.

2009. márc. 30. 22:44
 14/15 anonim válasza:
nekem is anyukám mondogatta, hogy előtte szóljak, mert hát azt érzi az ember. végül utólag egyből elmondtam neki, nem azért mert rátartozott, hanem mert én akartam, hogy tudjon róla és kész
2009. márc. 31. 21:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Dehogy beszélem meg :|

Anyám pszihopata... Ha már elmegyek sétálni a pasimmal azzal jön h nehogy bemenjünk valami haverhoz (aztán majd ott...)

Leragadt a 60as években...na jó 70es de akkor már rágózott !! XDXD

Nameg a pasimat sem bírja mert hozzá mer érni a "pici lányához"

Meg fogamzásgátlót akar iratni ami felborítja teljesen a hormonháztartásomat...

Meg, hogy szóljak mielőtt lefekszünk...dehogy szólok..jesszusom XD onnantól kezdve szerintem elmondaná a családtagoknak azok meg elmondanának mindefélének...

kell a fenének a balhé

2009. szept. 18. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!