Lányok fiuk ti megbeszéltétek a szüleitekkel az elvesztését?
en sem tudtam volna errol beszelni rola. anyu alapbol prud meg nagyon kenyelmetlenul ereztem volna magam. apu meg....hat az apaknak jobb ha nem is tudnak arrol h mi tortenik a csodalatos 1szem lanyukkal.
tudok olyat aki a hugaval es az anyjaval tok jol megbeszelte, a huga 1 csomot kerdezett is :) szoval szerintem is a viszonyon mulik. de ha kis korod ota ugy nevelnek h a nagy nehezen megtett "golya hozza" felvialgostiason kivul szo sem esik rola, 1szeruen keptelenseg levesfozes kozben bedobni h apropo,mult 7en elvesztettem a szuzessegem. ilyen kapcsolat eseten szerintem sincs semi kozuk hozza. eroltetni nincs joguk, en meg magamtol nem erzem ugy h el akarnam mondani.
mondjuk most mar rajottek mert 3 eve vagyunk egyutt es 1 ideje arrol is tudnak h nala alszom.
Remélem,aki azt írta magánügyg ,és nem tartozik rájuk,betöltötte már a 18-at mikor elkezdett szexelni,mert egyébként igencsak rátartozik az anyádra,aki a világra szült,hogy hol kivel kefélsz..szóval ne legyeteket ennyire nagyképű kis szarosok.
Én nem beszéltem meg,de mikor kérdezte elmondtam neki.
Dehogy beszélem meg :|
Anyám pszihopata... Ha már elmegyek sétálni a pasimmal azzal jön h nehogy bemenjünk valami haverhoz (aztán majd ott...)
Leragadt a 60as években...na jó 70es de akkor már rágózott !! XDXD
Nameg a pasimat sem bírja mert hozzá mer érni a "pici lányához"
Meg fogamzásgátlót akar iratni ami felborítja teljesen a hormonháztartásomat...
Meg, hogy szóljak mielőtt lefekszünk...dehogy szólok..jesszusom XD onnantól kezdve szerintem elmondaná a családtagoknak azok meg elmondanának mindefélének...
kell a fenének a balhé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!