Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok fiuk ti megbeszéltétek...

Lányok fiuk ti megbeszéltétek a szüleitekkel az elvesztését?

Figyelt kérdés
2009. márc. 29. 22:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
nem
2009. márc. 29. 22:39
 2/15 anonim válasza:
72%
én sem
2009. márc. 29. 22:39
 3/15 anonim ***** válasza:
es en sem
2009. márc. 29. 22:40
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

nekem anyum mindig mondta h jajj ha oda érsz akkor előtte mindenképp szólj... na de aztán annyira hirtelen jött a dolog és ugye menet közben nem volt kéznél a telefon :D:D később azért elmondtam neki, főleg h tablettát akartam feliratni amiről meg az ő véleményét is ki akartam kérni. de nem úgy mondtam el h figyu anya ez van, hanem egyszer feljött a téma és akkor spontán elmondtam neki :) kicsit meg volt lepődve, meg bántotta h előtte nem beszélgetett el velem, de bírja a barátom meghát már 1 éve együtt voltunk mikor megtörtént szóval nem lehetett kifogása :D

de ami ennél viccesebb: mióta egyetemre járok, otthon Nagyi (aki 70 éves) váltja ki a fogi gátlómat 3 havonta :D:D

2009. márc. 29. 22:41
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
nem, mert úgy gondolom, hogy a szüleimnek semmi közük a szexuális életemhez és voltam már annyira idős és felvilágosult, hogy ne kelljen ilyenekbe bevonnom őket!
2009. márc. 29. 22:41
 6/15 A kérdező kommentje:
szerintem se nagyon tartozik rájuk. Azért biztos érezhetik h megvolt. Ha nem a diszkó wc-ben vot meg. Az gáz.
2009. márc. 29. 22:47
 7/15 anonim ***** válasza:
84%
Én megpróbáltam, azt mondták, hogy ha majd még fél év múlva is együtt leszek a pasimmal, akkor megengedik (akkor jártunk 4 hónapja). Rájuk hagytam, lefeküdtem a sráccal, aztán fél évre rá ejátszottam az első együttlétet... Rossz lett volna, ha meg sem kérdem őket, hogy mit szólnak, meg hát én nagyon jóban vagyok anyukámmal. De azt hiszem nem feltétlenül tartozik ez a szülőkre...
2009. márc. 29. 22:51
 8/15 anonim válasza:
27%
Nem hogy megbeszéltem, még az elvesztésről készült videót is megmutattam nekik!
2009. márc. 29. 23:08
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anyukám volt,aki elsőnek tudta rajtunk kivül.Nagyon jó a kapcsolatom anyummal,és úgy éreztem el kell mondanom.Na meg fogamzásgátlót iratni is vele mentem el.Szóval ez szerintem attól függ,hogy mennyire vagy jó kapcsolatban a szüleiddel,és mennyire "prűdek".
2009. márc. 29. 23:09
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyesmiről nem tudok szüleimmel beszélni, és szerintem nem is kéne.

Plusz, ha csak szóba állok egy pasival mindig azt hiszik járunk. Szerintem a szex-el is így vannak, kitudja mikor gondolták azt, hogy lefeküdtem valakivel. :D

Én csak annyit veszek észre, hogy megyek haza egy haveromtól aztán furcsán viselkednek vagy hoznak elém mindent és ünnepelnek vagy féltenek és kérdezgetik, hogy mi volt. :DD pedig már majdnem 20 vagyok.

Egyébként beszélgettünk már a f.gátlásról anyukámmal, szóval csak természetes neki, hogy ha van barátom akkor vele biztos nem csak egymás kezét fogjuk... inkább nekem nem az, hogy erről szüleimnek kell beszélnem.

2009. márc. 30. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!