Lányok fiuk ti megbeszéltétek a szüleitekkel az elvesztését?
nekem anyum mindig mondta h jajj ha oda érsz akkor előtte mindenképp szólj... na de aztán annyira hirtelen jött a dolog és ugye menet közben nem volt kéznél a telefon :D:D később azért elmondtam neki, főleg h tablettát akartam feliratni amiről meg az ő véleményét is ki akartam kérni. de nem úgy mondtam el h figyu anya ez van, hanem egyszer feljött a téma és akkor spontán elmondtam neki :) kicsit meg volt lepődve, meg bántotta h előtte nem beszélgetett el velem, de bírja a barátom meghát már 1 éve együtt voltunk mikor megtörtént szóval nem lehetett kifogása :D
de ami ennél viccesebb: mióta egyetemre járok, otthon Nagyi (aki 70 éves) váltja ki a fogi gátlómat 3 havonta :D:D
Én ilyesmiről nem tudok szüleimmel beszélni, és szerintem nem is kéne.
Plusz, ha csak szóba állok egy pasival mindig azt hiszik járunk. Szerintem a szex-el is így vannak, kitudja mikor gondolták azt, hogy lefeküdtem valakivel. :D
Én csak annyit veszek észre, hogy megyek haza egy haveromtól aztán furcsán viselkednek vagy hoznak elém mindent és ünnepelnek vagy féltenek és kérdezgetik, hogy mi volt. :DD pedig már majdnem 20 vagyok.
Egyébként beszélgettünk már a f.gátlásról anyukámmal, szóval csak természetes neki, hogy ha van barátom akkor vele biztos nem csak egymás kezét fogjuk... inkább nekem nem az, hogy erről szüleimnek kell beszélnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!