Hamarosan találkozó, szűzen, tapsztalatlanul? Tipp?
Vany egy srác, akivel kb 3 hete beszélek msnen. Nekem eléggé tetszik, és szerintem én is neki, mert állandóan rámír, és hamarosan találkozunk. Eljön hozzánk. Be vagyok rendesen tojva, mert eddig kemény 1 barátom volt, az is csak 1 hónapos kapcsolat volt, szóval gondolhatjátok, hogy tapasztalat nulla. És ott még nagyon nem is csókolóztam. Amit meg igen, az rossz volt:S Ennek a srácnak meg volt már elég sok barátnője. Félek, ha esetleg nagyon megtetszünk egymásnak, mi lesz a folytatás. Főleg hogy 20 éves vagyok!:D :S Ez a legrosszabb. Hogy itt állok 20 évesen nulla tapasztalattal. És még a csóktól is félek. Mert ki tudja, lehet meg akar majd csókolni. Na meg arról ne is beszéljünk, h szex:S:S Tippek?
Bocsi, ha hosszúra sikerült:S:D
Nem érzem gáznak a tapasztalatlanságom! Éppen erről beszélek. Hanem inkáb félek...ÉS szerintem ez nem minden lányra igaz, hogy dobják a tapasztalatlan pasikat.
Am kössz a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!